Τι έκαναν οι διεθνείς της Ανόρθωσης

Ο Νικ Κύργιος ζήτησε δημόσια «συγγνώμη για την προσβλητική του συμπεριφορά απέναντι στην Άνια Πάλους στον τελικό του Wimbledon, πλήρωσε και 22.000 λίρες για φιλανθρωπικό έργο.

Τέλος έλαβε το επεισόδιο που συνέβη στον τελικό του Wimbledon, όταν ο Νικ Κύργιος είχε ζητήσει από τον διαιτητή να αποβληθεί γυναίκα θεατής, υποστηρίζοντας πως του αποσπούσε την προσοχή και ήταν η αιτία που έχασε το 2ο σετ από τον Τζόκοβιτς.

«Γιατί είναι ακόμα εδώ; Είναι η μεθυσμένη στην πρώτη σειρά. Πετάξτε την έξω. Ξέρω ακριβώς ποια είναι. Είναι αυτή με το φόρεμα, μοιάζει σαν να έχει πιει περίπου 700 ποτά» είχε πει ο Κύργιος για την 32χρονη Άνια Πάλους.

«Εγώ, 700 ποτά; Μόνο δύο ήπια, αλλά είχε πολλή ζέστη και μπορεί να με πείραξαν» ήταν η απάντηση της Πολωνής, που είχε δηλώσει θαυμάστρια του 27χρονου Αυστραλού, όμως στη συνέχεια κίνησε νομικές διαδικασίες για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του Κύργιου.

Με δήλωσή του μέσω του δικηγορικού γραφείου που εκροσωπούσε την Πάλους, ο Κύργιος ζήτησε «συγγνώμη» για το σχόλιό του και είπε ότι συμφώνησε να πληρώσει ένα ποσό για φιλανθρωπία.

«Είπα στον διαιτητή ότι μια θεατής, που τώρα ξέρω ότι είναι η Άννα Παλούς μού αποσπούσε την προσοχή κατά τη διάρκεια του αγώνα, πιστεύοντας ότι ήταν μεθυσμένη. Δέχομαι ότι έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη.

Για να επανορθώσω, δώρισα 20.000 λίρες (22.000 ευρώ) στο Great Ormond Street Hospital Charity, μια φιλανθρωπική οργάνωση που επέλεξε η κυρία Πάλους. Δεν θα σχολιάσω ξανά αυτό το θέμα» είπε ο Κύργιος.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

ΑΜΚΕ: Έκπληξη το τζούντο, σταθερή η κολύμβηση, απογοήτευση στον στίβο
Παρελθόν οι ΑΜΚΕ και τώρα η ώρα του απολογισμού-Στη 2η θέση του πίνακα μεταλλίων η Κύπρος
Γλυκόπικρη γεύση για την Κύπρο στο πέσιμο της αυλαίας των 19ων ΑΜΚΕ
Συγχαρητήρια Προέδρου στην κυπριακή αποστολή για τους ΑΜΚΕ στη Μάλτα
Πέφτει η αυλαία των 19ων ΑΜΚΕ της Μάλτας
Κυριάρχησε κόντρα στον Σβάρτσμαν και έκλεισε θέση στους «16» του Roland Garros ο Τσιτσιπάς
Με 25 μετάλλια φεύγει από τους ΑΜΚΕ η κυπριακή κολύμβηση
Αντεμπάγιο σε δημοσιογράφο-«Αν μιλήσω για τις βολές θα πληρώσεις εσύ το πρόστιμο;»
Οκτώ αγωνίσματα την πρότελευταία ημέρα των 19ων ΑΜΚΕ
Χρυσά μετάλλια από μπάσκετ, Τζούντο και στίβο στους ΑΜΚΕ