Ζητά συγγνώμη από τους ʼγγλους ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βουλγαρίας

Τα... αλλάζει τώρα ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βουλγαρίας μετά τον σάλο για τα ρατσιστικά συνθήματα στο παιχνίδι με την Αγγλία. 

Ο Κράσιμιρ Μπαλάκοφ, υπό το βάρος και της διεθνούς κατακραυγής, άλλαξε «ρότα» και καταδίκασε τις ρατσιστικές επιθέσεις εις βάρος των παικτών της εθνικής Αγγλίας, από  οπαδούς της γειτονικής χώρας, στο παιχνίδι για τα προκριματικά του EURO 2020. 

Μετά το παιχνίδι ο Βούλγαρος ομοσπονδιακός τεχνικός είχε προσπαθήσει να τα «μπαλώσει» και μάλιστα είχε κατηγορήσει την Αγγλία ότι έχει μεγαλύτερο ρατσιστικό πρόβλημα από τη δική του χώρα.

Μετά, όμως, την κριτική που δέχθηκε από τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, την αποπομπή του προέδρου της ομοσπονδίας, Μπόρισλαβ Μιχαϊλοφ, και την πειθαρχική έρευνα της UEFA, ο Βούλγαρος τεχνικός έσπευσε να απολογηθεί στην Αγγλία λέγοντας μεταξύ άλλων: «Καταδικάζω κάθε μορφή ρατσισμού και οφείλω να απολογηθώ στους Άγγλους για τη συμπεριφορά κάποιων οπαδών μας». 

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Κολομβία: Ο 39χρονος Ροδαγιέγκα με... μισό πόδι, σκόραρε και έστεψε την ομάδα του πρωταθλήτρια
Το Κατάρ ενδιαφέρεται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2029
Ζαφείρης μέχρι το 2027 στη Σλάβια Πράγας-«Νιώθω σαν στο σπίτι μου, ετοιμαστείτε για όσα έρχονται»
ΒΙΝΤΕΟ: O Ντεμπελέ πήρε όλο το... σετ του Μέσι και τις φανέλες των Σουάρες και Άλμπα
BINTEO: Νεύρα από τον Μέσι στην ήττα της Ίντερ Μαϊάμι, έριξε.. σφαλιάρα στον Βιτίνια
Ο Πολ Ινς συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ-Το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε νησίδα
Τα βρήκε με τη Ρόμα και κάνει δικό της τον Τάμι Έιμπραχαμ η Μπεσίκτας
Η Τσέλσι έδωσε τα χέρια με την Μπράιτον για τον Ζοάο Πέδρο
Η Μπάγερν πέρασε με τεσσάρα τη Φλαμένγκο και έκλεισε ραντεβού στους «8» με την Παρί
Ακριβότερος μέσος στον κόσμο ο Μπέλιγχαμ, ακολουθούν Πέδρι και Βιρτζ