Σειρήνες για ενδιαφέρον δυο Σουπερλιγκάτων ομάδων για Ιωάννου

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι επίσημα από χθες ο Γιάννης Κωστή, ο οποίος ανακοινώθηκε από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ελλαδικό δημοσίευμα του sport-fm.gr, από την Κύπρο προκύπτει η φημολογία πως οι Πειραιώτες μαζί με τον ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για τον Μιχάλη Ιωάννου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα πέντε κυπριακά διαμάντια που άνοιξαν τα… φτερά τους στο εξωτερικό


Πρόκειται για τον 19χρονο χαφ της Ανόρθωσης, ο οποίος θεωρείται ένα από τα επόμενα ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου και ήδη έχει αρχίσει να κάνει τις πρώτες επίσημες εμφανίσεις στην εθνική Κύπρου.

Φέτος ο νεαρός μέσος δεν έχει παίξει σε κάποιο ματς με το σύλλογό του, με τον οποίο είχε 16 συμμετοχές και έτσι έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για το ταλέντο του.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν προκύπτει κάτι για τον συγκεκριμένο παίκτη, όμως στο παρελθόν έχει αποδείξει πως αν ξεχωρίσει κάποια περίπτωση, τότε θα κινηθεί και για την απόκτησή του.

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»