Επιτέλους νίκη για την Έβερτον

Η Έβερτον του Μάρκο Σίλβα υποδέχτηκε την Γουέστ Χαμ για την 9η αγωνιστική της Premier League, με τα «ζαχαρωτά» να αγνοούν τη νίκη για τέσσερις αγωνιστικές και να βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 10ο λεπτό με τον Τομ Ντέιβις, να βλέπει τον Ρομπέρτο να βγάζει σε κόρνερ ωραίο σουτ του μέσα από την περιοχή. Τα «ζαχαρωτά», συνέχισαν να πιέζουν και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ (17') με τον Μπερνάρντ να κάνει απίθανη ενέργεια μέσα στην περιοχή και να πλασάρει σωστά.

Αντίθετα η Γουέστ Χαμ δεν είχε τελική στην εστία του Πίκφορντ στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να έχουν και άλλες ευκαιρίες με τους Ριτσάρλισον (23') και Γουόλκοτ (26').

Το δεύτερο μέρος άρχισε με γκολ από τον Ριτσάρλισον ωστόσο το τέρμα του Βραζιλιάνου ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και είχαν δοκάρι στο 65' σε βολίδα του Γουόλκοτ έξω από την περιοχή. 

Ο Ρομπέρτο με μια εξαιρετική επέμβαση στο 77' αρνήθηκε στον Ιβόμπι το 2-0 ωστόσο δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, σε απίθανη βολίδα του Σίγκουρτσον στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Ισλανδό να γράφει το τελικό 2-0.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε η ομάδα των Μανωλά και Πασαλίδη
Κοπεγχάγη-Η συγκινητική ιστορία πίσω από τον παίκτη που δεν γνώριζε κανείς
Η Λέστερ επέστρεψε στην Premier League
Νέα εποχή στη Λιβερπουλ-Σλοτ, ο διάδοχος του Κλοπ
Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ