«Κάποιοι παράγοντες μας έκαναν να αλλάξουμε την αρχική ενδεκάδα»

Εμφανώς απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Απολλωνα, Ιβάν Βουκομάνοβιτς, μετά την ήττα της ομάδας του από την Ανόρθωση, στη διάσκεψη Τύπου, ενώ τόνισε παράλληλα πως κάποιοι παράγοντες άλλαξαν την αρχική ενδεκάδα και ότι από την ημέρα που ήρθε δεν είχε όλους τους παίκτες στην διάθεση του. 
 
Αρχικά ανέφερε «δυστυχώς πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν παίξαμε καλά. Ήρθαμε εδώ στο γήπεδο με σκοπό να κάνουμε το παιχνίδι μας. Περιμέναμε ένα σκληρό παιχνίδι. Στόχος ήταν να κρατήσουμε την μπάλα.
 
Για το αρχικό πλάνο, ο προπονητής του Απόλλωνα, υπέδειξε πως «δυστυχώς κάποιοι παράγοντες μας έκανα να αλλάξουμε την αρχική ενδεκάδα. Από την μέρα που ήρθα στην ομάδα δεν είχα όλους τους παίκτες στη διάθεση μου για να φτιάξω την ενδεκάδα που θα ήθελα εγώ».

Για τις προσωπικές μονομαχίες, ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς, πρόσθεσε ότι «δουλέψαμε στις προσωπικές μονομαχίες πριν το παιχνίδι. Κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές μας δεν είχαν καλή απόδοση. Τα γκολ που δεχθήκαμε ήρθαν μετά από προσωπικές μονομαχίες που χάσαμε».
 
Για τους τραυματίες, ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε «είμαι πολύ απογοητευμένος με τους πολλούς τραυματισμούς στην ομάδας μας. Επίσης είμαι χαρούμενος για τις επιστροφές κάποιων ποδοσφαιριστών, όπως του Παπουλλή».
 
Σε ερώτηση για τη μη συμμετοχή του Εμίλιο Ζελάγια, είπε πως «σήμερα ήταν η ευκαιρία να ξεκουραστεί για να παίξουν κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές».
 
«Τα πολλά παιχνίδια που έπαιξαν οι ποδοσφαιριστές, φέρνουν την κούραση, γι' αυτό ήρθε και η αλλαγή στην ενδεκάδα. Είχαμε παίκτες που επέστρεψαν από τραυματισμό και δεν θέλαμε να διακινδυνεύσουμε με υποτροπιασμούς γι’ αυτό και τους αφήσαμε στον πάγκο.», ανέφερε για την αλλαγή στην ενδεκάδα της ομάδας, ο τεχνικός του Απόλλωνα.
 
Σε ερώτηση για το ποιοι είναι οι παράγοντες που οδήγησαν στις αλλαγές, ο Σέρβος κόουτς, πρόσθεσε πως «μετά από κάποιες προπονήσεις, είδαμε σε ποιο σημείο βρίσκονται οι παίκτες. Δεν είμαι προπονητής που του αρέσει να κάνει πολλές αλλαγές. Με τις συνθήκες που ξεκινήσαμε κάναμε κάποιες αλλαγές για να δούμε το επίπεδο των παικτών».

Δειτε Επισης

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ένας «μάγος» στο λιμάνι
«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό