Εκθείασε τον ΑΠΟΕΛ ο Λοπετένγκι και εξήγησε γιατί δεν είναι εύκολος αντίπαλος

Με τα καλύτερα λόγια σχολίασε τον ΑΠΟΕΛ ο Ζουλέν Λοπετένγκι, στη διάσκεψη Τύπου πριν τον αυριανό (3/10), αγώνα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, τόνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο το ματς, αφού οι γαλαζοκίτρινοι βρέθηκαν κοντά στο ν' αποκλείσουν τον Άγιαξ, ενώ απέκλεισαν την Μπιλμπάο πριν από μερικά χρόνια. 

«Ο όμιλός μας δεν είναι εύκολος. Ο ΑΠΟΕΛ πήγε να αποκλείσει τον Άγιαξ και πριν χρόνια απέκλεισε την Μπιλμπάο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Ο αντίπαλος είναι πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε γιατί είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Χρειαζόμαστε τη μέγιστη συγκέντρωση αν θέλουμε να πετύχουμε μια σημαντική νίκη», ήταν το αρχικό του σχόλιο. 

Σε τι θέση θα ήταν ο ΑΠΟΕΛ αν έπαιζε στην Ισπανία: «Δεν ξέρω σε τι θέση θα ήταν αν έπαιζε στην Ισπανία αλλά ξέρω ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε με διάφορα συστήματα στα τελευταία ματς. Έρχονται με έναν τίτλο, το σούπερ καπ. Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε. Θα επιλέξω την καλύτερη εντεκάδα για το συγκεκριμένο ματς. Ξέρω τι σημαίνει αυτή η διοργάνωση για το κλαμπ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα