Σημαντική εξέλιξη με το συμβόλαιο της Ομόνοιας στην Primetel

Τη συνεργασία τους μέχρι το 2024, συνεχίζουν Ομόνοια και PrimeTel. Οι πράσινοι με ανακοίνωσή τους, γνωστοποίησαν ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα, με αποτέλεσμα να εξαλειφθούν οποιαδήποτε θέματα είχαν δημιουργηθεί.

Η ενημέρωση των πρασίνων σχετικά με το θέμα:

«Η PrimeTel θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέχρι το 2024 και να αποτελεί βασικό συνεργάτη, σύμμαχο και υποστηρικτή στην προσπάθεια για υλοποίηση των στόχων που αρμόζουν στην ιστορία του Συλλόγου μας! 

Το τελευταίο διάστημα υπήρξε ανοικτή επικοινωνία σε επίπεδο διοίκησης,  με βασική επιδίωξη την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας. Είμαστε χαρούμενοι που βρέθηκε η χρυσή τομή για να προχωρήσουμε σε μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία που μας επιτρέπει να οικοδομήσουμε μια νέα στέρεη σχέση εμπιστοσύνης και να βαδίσουμε μαζί στα επόμενα χρόνια.

Καλούμε τον κόσμο να ανταποδώσει τη στήριξη στην PrimeTel και να αγκαλιάσει την αμοιβαία προσπάθεια για μια επιτυχημένη συνεργασία. Είναι σημαντικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι ισχυροί οι συνεργάτες της». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τα βάζει με Κακουλή που αρνείται να παίξει στην Τουρκία ο Πολυκάρπου-«Υπέγραψε θανατική ποινή του ως ποδοσφαιριστής»
Ξεκάθαρο μήνυμα της Ανόρθωσης μετά τη Γενική Συνέλευση-«Δεν την αφήσαμε μόνη ποτέ»
ΒΙΝΤΕΟ: Λύγισε ο Αλέχο στην παρουσίασή του-«Φοβόμουν μην συμβεί κάτι και καταρρεύσει η μεταγραφή»
Ήττα 1-3 για την Ομόνοια σε φιλικό με αντίπαλο την Τερμάλικα
Ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ
Νέος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας ο Κρίστιαν Κάρλσεν
Η τοποθέτηση της Ομόνοιας για τη συνάντηση ανάμεσα σε Παπασταύρου και Χάρη Λοΐζίδη
Διαθέσιμα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής με την Αυστρία
Το αντίο του Τσεπάκ στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ-«Μου δώσατε μια δεύτερη οικογένεια»
BINTEO: Με χρυσό γκολ του Καμπρέρα κέρδισε την Παρτιζάν και πήρε προβάδισμα η ΑΕΚ