Η ατάκα απογοήτευσης του Σεραφείμ για την ισοφάριση στο 94'

Εμφανώς απογοητευμένος από το ισόπαλο αποτέλεσμα ήταν με το πέρας της αναμέτρησης με την Πάφος FC, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ, ο οποίος τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του αξίζουν περισσότερα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο Λουλίνια έσωσε την Πάφος FC στο 94' με φωνές Ολυμπιακού

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Σεραφείμ:

Για τον αγώνα: «Σήμερα δυστυχώς ήταν πιο επώδυνη η ισοπαλία γιατί ήρθε στο τέλος του αγώνα. Ακόμη μια φορά η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Η εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου δεν ήταν και η καλύτερη. Καταφέραμε προηγηθήκαμε, αλλά στο τέλος με τα όσα έγιναν χάσαμε ακόμη δυο βαθμούς».

Για τις εμφανίσεις και τη συγκομιδή του Ολυμπιακού μέχρις στιγμής στο πρωτάθλημα: «Αυτό που μας προβληματίζει είναι πως δεν παίρνουμε βαθμούς και όχι πως δεν παίζει καλά. Δεν έχουμε ακόμη παίξει με όλους τους ποδοσφαιριστές. Αυτό που βγάζουν στο γήπεδο τα παιδιά αξίζει περισσότερο και σίγουρα θα έρθουν περισσότεροι βαθμοί».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Κάποτε θα συμβεί και αυτό. Πάμε στο ΓΣΠ με στόχο το κέρδος και την νίκη. Αν δεν μας γυρίζει συνεχώς η τύχη την πλάτη στο τοίχο θα έχουμε και κέρδος».

 

Δειτε Επισης

Το ιδιαίτερο αντίο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον κόσμο του Ηρακλή
Θλίψη στην ΑΕΛ και τον αθλητισμό, έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Καλοπαίδη Γρηγορίου-«Αντίο ''θεά του Ανέμου''»
Η Ρέξαμ θέλει τον Έρικσεν με φόντο την άνοδό της στην Premier League
«Άδικη η τιμωρία του Μέσι από το MLS, ελπίζω να μην επηρεάσει την ανανέωση του συμβολαίου του»
Γιαζίτζι και Γιάρεμτσουκ έκαναν αυτό που ξέρουν καλά
Τα δάκρυα του Αρναούτοβιτς για τον χαμό του Μιχαΐλοβιτς κατά την παρουσίασή του στον Ερυθρό Αστέρα
Χρειάστηκε μόλις ένα ματς για να επιβεβαιώσει τον τίτλο του κυρίαρχου των αιθέρων ο Ρέλβα
Τέταρτος μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας ο Δώνης
«Αποχωρεί από Φορταλέζα και συνεχίζει την καριέρα του στην Πάφο ο Νταβίντ Λουίζ»
Ο Φουρνιέ προπονήθηκε στο Μόναχο και ευχαρίστησε την Μπάγερν για τη φιλοξενία