Η ατάκα απογοήτευσης του Σεραφείμ για την ισοφάριση στο 94'

Εμφανώς απογοητευμένος από το ισόπαλο αποτέλεσμα ήταν με το πέρας της αναμέτρησης με την Πάφος FC, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ, ο οποίος τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του αξίζουν περισσότερα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο Λουλίνια έσωσε την Πάφος FC στο 94' με φωνές Ολυμπιακού

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Σεραφείμ:

Για τον αγώνα: «Σήμερα δυστυχώς ήταν πιο επώδυνη η ισοπαλία γιατί ήρθε στο τέλος του αγώνα. Ακόμη μια φορά η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Η εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου δεν ήταν και η καλύτερη. Καταφέραμε προηγηθήκαμε, αλλά στο τέλος με τα όσα έγιναν χάσαμε ακόμη δυο βαθμούς».

Για τις εμφανίσεις και τη συγκομιδή του Ολυμπιακού μέχρις στιγμής στο πρωτάθλημα: «Αυτό που μας προβληματίζει είναι πως δεν παίρνουμε βαθμούς και όχι πως δεν παίζει καλά. Δεν έχουμε ακόμη παίξει με όλους τους ποδοσφαιριστές. Αυτό που βγάζουν στο γήπεδο τα παιδιά αξίζει περισσότερο και σίγουρα θα έρθουν περισσότεροι βαθμοί».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Κάποτε θα συμβεί και αυτό. Πάμε στο ΓΣΠ με στόχο το κέρδος και την νίκη. Αν δεν μας γυρίζει συνεχώς η τύχη την πλάτη στο τοίχο θα έχουμε και κέρδος».

 

Δειτε Επισης

«Ο Μιλουτίνοφ συμφώνησε με την Αρμάνι, κλείνει Μπούκερ ο Ολυμπιακός»
Αποκάλυψε τις σκέψεις για το μέλλον του μετά τον τελικό ο Κριστιάνο
Η ομάδα που ετοιμάζει πρόταση βόμβα για τον Μορόν
Τελειώνει η μεταγραφή του Ουναΐ στην Μπράιτον-Έριξαν δίκτυα στο ελληνικό παζάρι οι Άγγλοι
Τραγωδία στον τελικό του Nations League-Φίλαθλος σκοτώθηκε μετά από πτώση από την κερκίδα
Νέα πυρά Γιαννακόπουλου κατά ΕΟΚ και ελληνικής Κυβέρνησης-«Το πιο βρώμικο που έχουν πάρει ποτέ»
Αποχώρησε έξαλλος από τη συνέντευξη Τύπου ο Αταμάν-Εκνευρίστηκε με Φουρνιέ και ελληνικές σημαίες
«Απόψε τελείωσε η φετινή χρονιά, απόψε αρχίζει και η επόμενη»
Παράνοια και αποθέωση για Μπαρτζώκα και Αγγελόπουλους στο πάρκινγκ του ΣΕΦ
Τρομερή εικόνα στο ΣΕΦ-Ο Χουάντσο έβλεπε την απονομή του πρωταθλητή Ολυμπιακού δίπλα στη φυσούνα