ΒΙΝΤΕΟ: Οι προτροπές Πετρίδη στη φυσούνα και η άλλη όψη της νίκης του ΑΠΟΕΛ

Κάποιοι θα μιλήσουν για παραποίηση εθνικού συμβόλου και δεν θα έχουν άδικο. Όμως το τρολάρισμα πήγε σε άλλο επίπεδο μετά τη νίκη της Ιαπωνίας επί της Ισπανίας με 2-1, αποτέλεσμα που άφησε εκτός Μουντιάλ τη Γερμανία.

Στο δεύτερο γκολ των Ασιατών, ο Μιτόμα έκανε το γύρισμα προς τον σκόρερ Τανάκα, με το VAR να επικυρώνει το γκολ παρότι όλοι πίστευαν πως θα ακυρωθεί αφού η μπάλα έμοιαζε από κάποιες τηλεοπτικές λήψεις να έχει περάσει ολόκληρη την τελική γραμμή πριν την ασίστ. Ωστόσο η τεχνολογία δεν μπορεί να κάνει λάθος και το γκολ μέτρησε κανονικά για χιλιοστά.

Αυτό ώθησε κάποιους στα social media να… παραποιήσουν την ιαπωνική σημαία τοποθετώντας την κόκκινη σφαίρα οριακά πάνω σε μια γραμμή αναπαριστώντας τη φάση που έκρινε μια πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

 

Δειτε Επισης

Παραμένει εγκλωβισμένος στο Ιράν ο Ταμέρι-Αποχωρεί από την Ίντερ
Η Γιουβέντους χρυσώνει τον Γκιόκερες
Ορεξάτη η Τσέλσι, έκανε το χρέος της κόντρα στην LAFC μπροστά σε… άδειες εξέδρες
Στο στόχαστρο τριών ομάδων της Premier League o Γκαρνάτσο
Ο Μουρίνιο συμφώνησε με τον Γουόκερ
Μάχη Μίλαν και Νάπολι για τα μάτια του Νούνιες-Οι οικονομικές απαιτήσεις της Λίβερπουλ
Στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση 14 μέλη της Σαλερνιτάνα
Πάτησε γκάζι η Γαλατασαράι και μετά τον Σανέ, θέλει Γκουντογκάν και Τσαλχάνογλου
BINTEO: Συνελήφθη ποδοσφαιριστής της για απόπειρα δολοφονίας
Καμπανάκι από τη FIFPro-«Αφήστε τους παίκτες να ξεκουραστούν»