Δεν έριξε το κάστρο των Αζέρων αλλά έμεινε ζωντανός στην πρόκριση ο ΑΠΟΕΛ

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Καραμπάχ και ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με τους γαλαζοκίτρινους να γυρίζουν το παιχνίδι, ωστόσο να μην καταφέρνουν να φύγουν με τη νίκη αφού δέχθηκαν την ισοφάριση νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι πρωταθλητές παραμένουν ζωντανοί στο παιχνίδι της πρόκρισης αφού πήραν τον πρώτο τους βαθμό στη φετινή διοργάνωση και με νίκη στη Λευκωσία μπορούν να ελπίζουν στην πρόκριση.

Οι Αζέροι έχουν τέσσερις βαθμούς, ενώ Σεβίλλη και Ντουντελάνζ αγωνίζονται στις 22:00 στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου. 

Το προφίλ του αγώνα:

Στην πρώτη μεγάλη τους ευκαιρία στο παιχνίδι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα οι Αζέροι, με τον Γκιντάνα να εκμεταλλεύεται το λάθος του Σάβιτς στην αμυντική γραμμή και από καλή θέση να πλασάρει σωστά τον Μπέλετς στο τετ-α-τετ. 

Oι γαλαζοκίτρινοι ευτύχισαν αφού κατάφεραν να ισοφαρίσουν μέσα από στημένη φάση. Πιο συγκεκριμένα, στο 30' ο Μάτιτς εκτέλεσε άψογα το φάουλ και ο Νικόλας Ιωάννου έπιασε την κεφαλιά για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Το λάθος στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ και το άνετο γκολ της Καραμπάχ

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του Α' ημιχρόνου, ο Χαλένιους εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Σαντίκοφ, έκλψε την μπάλα και δεν αστόχησε απέναντι από τον Μπέκοβιτς για το 1-2. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αζέροι έδειχναν όλο και πιο απειλητικοί, κρατώντας την κατοχή της μπάλας με σχετική άνεση. Στο 59' ο Αΐλτον πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους και κέρδισε την αμυντική γραμμή του ΑΠΟΕΛ, νικώντας τον Μπέλετς για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. 

Στο 87' η Καραμπάχ βρέθηκε πολύ κοντά στη νίκη με τον Εμρέλι να πιάνει αμαρκάριστη κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά να μην βρίσκει στόχο. 

Οι πρωταθλητές απέδρασαν με ένα βαθμό από την έδρα των Αζέρων και ελπίζουν ότι με δύο νίκες με Καραμπάχ και Ντουντελάνζ θα προκριθούν στην επόμενη φάση. 

Η ταυτότητα του αγώνα:

Καραμπάχ (Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ): Μπέγκοβιτς, Μετβέντεφ, Χουσεΐνοφ, Σαντίκοφ, Αΐλτον, Μίχελ, Καράγεφ, Αλμέιδα, Ντάνι, Ζουμπίρ, Γκουέγε (45′ Εμρέλι).

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Ντολ): Mπέλετς, Μιχαΐλοβιτς, Σάβιτς, Μερκής, Βούρος, Ιωάννου (67′ Γιάκολις), Γκέντσογλου, Σόοουζα, Μάτιτς, Πάβλοβιτς (85′ Άλεφ), Χαλένιους (76′ Μπέζιακ).

Σκόρερ: 13′ Ντάνι, 59′ Αΐλτον / 29′ αυτ. Μετβέντεφ, 45′ Χαλένιους

Κίτρινες: Σόουζα, Βούρος, Σάβιτς / Εμρελί

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος