ΑΠΟΕΛ για Τάμαρι: Δεν θα χαϊδεύουμε πλέον τους παίκτες, πληρώνονται καλά

Επίσημη τοποθέτηση για τη μη συμπερίληψη του Τάμαρι στην αποστολή του ΑΠΟΕΛ, έκανε ο αντιπρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων, Χάρης Φωτίου, λίγο πριν την έναρξη του ματς με την Καραμπάχ.

Ο Ιορδανός των γαλαζοκιτρίνων υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα αφού αντέδρασε όταν κατάλαβε ότι δεν θα είναι στην αρχική ενδεκάδα του Τόμας Ντολ.

Ο αντιπρόεδρος των πολυπρωταθλητών έστειλε μήνυμα σε όλους τους ποδοσφαιριστές, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να τους χαϊδεύουν αφού πληρώνονται καλά.

«Η ομάδα κατεβαίνει με μεγάλη αισιοδοξία. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα του ΑΠΟΕΛ. Δεν είναι μόνο ο Αλ Τάμαρι που λείπει, είναι ο Ντε Βινσέντι και ο Βιντιγκάλ. Δεν θα χαϊδεύουμε τους παίκτες πλέον αποφασίσαμε ως διοίκηση. Είναι μικρό παράπτωμα του Τάμαρι. Εύχομαι ότι σήμερα θα πάμε καλά. Δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω σαν διοίκηση. Πληρώνονται καλά οι παίκτες μας. Είναι κρίμα οι παίκτες να αδικούν τους εαυτούς τους», ανέφερε ο Χάρης Φωτίου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας