Το διαμάντι του ΑΠΟΕΛ συνεχίζει να λάμπει και κλείνει στόματα

Ένα από τα καλύτερα φετινά του παιχνίδια με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ πραγματοποίησε ο αμυντικός των γαλαζοκιτρίνων, Νικόλας Ιωάννου, στο ισόπαλο 2-2 της ομάδας κόντρα στην Καραμπάχ.

Ο Κύπριος αμυντικός ήταν απολαυστικός και συνέβαλε τα μέγιστα ούτως ώστε οι πρωταθλητές να φύγουν με βαθμολογικό κέρδος από το Μπακού και να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης. 

Κατάφερε ν' αγωνιστεί για 65 λεπτά, και αποχώρησε τελικά τραυματίας, ενώ προηγουμένως έσφιξε τα δόντια μετά τη σύγκρουση που είχε στο πρώτο ημίχρονο με τον Ασμίρ Μπέκοβιτς.

Τα ανεβάσματα που είχε καθ' όλη τη διάρκεια του ματς και η αμυντική του συμπεριφορά ήταν καθοριστική. Παράλληλα, το γκολ που πέτυχε ήταν εξίσου σημαντικό αφού ήρθε σ' ένα σημείο που οι πολυπρωταθλητές δεν μπορούσαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η πρώτη δήλωση του Ιωάννου μετά τον τραυματισμό-«Έχω αρκετό πόνο»

Ο νεαρός σέντερ μπακ εκ πρώτης όψεως αντιμετωπίζει ένα μυϊκό τραυματισμό με τον ίδιο να δηλώνει ότι πονάει αρκετά, ωστόσο ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούν να εξαχθούν προτού περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Άπαντες στο στρατόπεδο των γαλαζοκιτρίνων εύχονται να μην είναι κάτι σοβαρό, αφού ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα από την αρχή της σεζόν.

Λίγες μόνο μέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι τον Μάιο του 2023, ο Νικόλας Ιωάννου επιβεβαιώνει γιατί οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να τον δέσουν στον Αρχάγγελο μ' ένα γερό συμβόλαιο. Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι διανύει το καλύτερο διάστημα στην επαγγελματική του καριέρα.

Με τις σπουδαίες εμφανίσεις του θεωρείται δεδομένο ότι ομάδες του εξωτερικού θα χτυπήσουν σύντομα την πόρτα των πρωταθλητών με χειροπιαστές προτάσεις για να τον κάνουν δικό τους. Άλλωστε, το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων έγινε ήδη γνωστό μέσα από ανεπίσημες οδούς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος