Το ονειρικό ξεκίνημα και οι πτήσεις στα ψηλά για τον Εθνικό

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Εθνικός απέδειξε πως ήρθε για να μείνει και δικαιολογημένα βρίσκεται στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας τη φετινή σεζόν.

Η ομάδα της Άχνας ήταν πολύ κοντά στο τρίποντο απέναντι στην Πάφος FC, σε παιχνίδι που διεξάχθηκε στο Στέλιος Κυριακίδης στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, ωστόσο το γκολ που σημείωσε ο επιθετικός της παφιακής ομάδας, Ράσιτς, στο 80' λεπτό φρέναρε τον Εθνικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Σκόνταψε στην Πάφο το ξέφρενο τρενάκι του Εθνικού

Ο στράικερ της προσφυγικής ομάδας, Ιμπραχίμ Κονέ, για ένα ματς κέρδισε τις εντυπώσεις και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Με το πέρας της 7ης αγωνιστικής, ο Εθνικός βρίσκεται στην 4η θέση με ένδεκα βαθμούς, ανάμεσα στους μεγάλους του πρωταθλήματος, με απολογισμό τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα σε έξι αγώνες, κάτι το οποίο αποτελεί ονειρικό ξεκίνημα στο στρατόπεδο της ομάδας της Άχνας.

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»