ʼρχισε η προπώληση της Ομόνοιας με Εθνικό-Οι τιμές των εισιτηρίων

Άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας, που θα διεξαχθεί τις 2 Νοεμβρίου, και θα ξεκινήσει στις 19:00, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Η ανακοίνωση:

Έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 2 Νοεμβρίου, στο στάδιο “Δασάκι Άχνας” και θα ξεκινήσει στις 19:00, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα έχουν στη διάθεσή τους 2100 εισιτήρια για την Ανατολική κερκίδα.

Προτεραιότητα στους κατόχους Εισιτηρίου Διαρκείας

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη μέχρι τις 13:00 έχουν οι κάτοχοι Εισιτηρίου Διαρκείας. Απαραίτητες προϋποθέσεις για να εξασφαλίσουν εισιτήριο είναι η επίδειξη του Εισιτηρίου Διαρκείας και της Κάρτας Φιλάθλου. Εισιτήρια θα εκδίδονται στο άτομο που αφορά το Εισιτήριο Διαρκείας και το οποίο θα πρέπει να συσχετίζεται με την ανάλογη κάρτα φιλάθλου.

Ελεύθερη προπώληση

Από την Πέμπτη η ώρα 14:00, εάν τα εισιτήρια δεν εξαντληθούν, θα τεθούν στη διάθεση όλου του κόσμου της ομάδας μας.

Ταμεία σταδίου

Σε περίπτωση που δεν εξαντληθούν τα εισιτήρια κατά την προπώληση, θα ανοίξουν τα ταμεία του σταδίου την ημέρα του αγώνα, στις 17:30. Την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι είσοδοι. 

Θα λειτουργεί συνεργείο έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου στα γραφεία του Εθνικού Άχνας, την ημέρα του αγώνα, από τις 17:00 μέχρι τις 19:00. 

Tα σημεία πώλησης των εισιτηρίων

Εκδοτήρια
– Τρίτη 14:00 – 18:30
– Τετάρτη 09:00 – 14:00
– Πέμπτη και Παρασκευή: 09:00 – 13:00 & 14:00 – 18:30
– Σάββατο: 09:00 – 14:00

OnlineTicketing: https://bit.ly/2sghwHu
– Μέχρι το Σάββατο η ώρα 14:00

Οι τιμές των εισιτηρίων όπως έχουν καθοριστεί από την γηπεδούχο ομάδα

Κανονικό (18+ χρόνων): €15
Μαθητικό (14-18 χρόνων): €10
Παιδικό (μέχρι 14 χρόνων): €1

Τρόποι πληρωμής

Εκδοτήρια: τοις μετρητής & με OMONOIA Wallet by sKash
Online Ticketing: με VISA & με OMONOIA Wallet by sKash

Απαραίτητη η Κάρτα Φιλάθλου

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, για να μπορεί ο φίλαθλος να προμηθευτεί εισιτήριο και να εισέρχεται σε στάδια που διεξάγονται αγώνες πρώτης κατηγορίας, θα πρέπει απαραιτήτως να έχει εκδώσει Κάρτα Φιλάθλου, την οποία υποχρεούται να επιδεικνύει κατά την είσοδό του στο στάδιο και κατά την αγορά του εισιτηρίου.

Απαγορεύεται η μεταφορά σακιδίου εντός του σταδίου. 

Δειτε Επισης

Φτωχότερο το κυπριακό ποδόσφαιρο-Έφυγε ο μεγάλος Πανίκος Κρυστάλλης
Διεκδικεί την Προεδρία της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Ανακοινώνει τις αποφάσεις του την Πέμπτη
Στο μύλο της ονοματολογίας και ο Ανδρέας Μιχαηλίδης-Βροχή τα ονόματα για τον νέο πρόεδρο της ΚΟΠ
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς