Η εξήγηση για το ιατρικό επιτελείο και η παρουσία του Κίρζη στο Κολόσσι

Μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στην ομάδα του Απόλλωνα, μετά την χθεσινή κάκιστη εμφάνιση και ήττα από την Ανόρθωση. Ο πρόεδρος της εταιρείας Νίκος Κίρζης βρέθηκε το πρωί στο Κολόσσι, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου.

Παράλληλα, έδωσε την δική του εξήγηση για τους τραυματισμούς, ενώ παραδέχτηκε την αποκαρδιωτική εικόνα της ομάδας χθες στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αναλυτικά τι δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 95.0:

Για το θέμα Γιούστε: «Δεν μπορούσε να αγωνιστεί ο Γιούστε. Ο ίδιος  ο προπονητής δεν προσδιόρισε ακριβώς τι έγινε πάνω στην ένταση του παιχνιδιού. Το χθεσινό αποτέλεσμα δεν βαραίνει το ιατρικό επιτελείο. Την σεζόν 2017/18, πήγαμε σε τελικούς χωρίς κανένα τραυματισμό. Είναι άστοχο και άδικο να στοχοποιούμε τον γιατρό Κακαβελάκη».

Για την αποκαρδιωτική χθεσινή εικόνα: «Αυτό που είδαμε χθες δεν ήταν ο Απόλλωνας. Το υλικό είναι ικανότατο και μπορούμε να πετύχουμε, μέχρι τον Ιανουάριο που μπορούμε να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις. Έχουμε πρόβλημα ψυχολογίας και η ουσία είναι πως πήραμε μόνο ένα βαθμό στα τρία τελευταία παιχνίδια. Η εικόνα μας προβληματίζει, μας γέμισε απογοήτευση η αποκαρδιωτική χθεσινή εμφάνιση. Υπάρχουν και αδυναμίες, αλλά ήταν ένα ηχηρό χαστούκι το χθεσινό. Θέλουμε να καθαρίσει το μυαλό μας και θα δει ο πρόεδρος με τους συνεργάτες του που οδεύουμε. Ο πρόεδρος δεν λαμβάνει αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής, αλλά χρειάζονται λύσεις σε πολλά ζητήματα.»
 

Δειτε Επισης

«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ