Μια Κυρία έρχεται από το παρελθόν

Ήταν μια μαγική και ονειρεμένη νύχτα για όλους, η χθεσινή (2/10),  στο οικοδόμημα της Ανόρθωσης. Η νίκη επί του Απόλλωνα με 3-1 ήταν η πιστοποίηση πως αυτή η ομάδα έχει επιστρέψει και θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Για τα καλά...
 
Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια ήταν και πάλι καταιγιστική από το ξεκίνημα, επέβαλε ολοκληρωτικά τον ρυθμό της στο παιχνίδι και κατάφερε να είναι αποτελεσματική με δύο πολύ όμορφα γκολ σε δημιουργία και εκτέλεση. Πρωταγωνιστής και πάλι, για άλλο ένα παιχνίδι ήταν ο Ρούμπεν Ράγιος.

Ο Ισπανός μοιάζει να είναι από άλλο πλανήτη στο ξεκίνημα της σεζόν, παίρνει την ομάδα του από το χεράκι και δίνει έξαλλο ρυθμό στην… ορχήστρα. Ο ηγέτης της Ανόρθωσης «βγάζει μάτια» στο γήπεδο και αυτό το γεγονός δίνει την απόλυτη ικανοποίηση στον τεχνικό του. 

Ο Κετσπάγια «διάβασε» άψογα το παιχνίδι, διαπίστωσε τις αδυναμίες του αντιπάλου και την οδήγησε σε μια πολύ μεγάλη νίκη. Ο Γεωργιανός τεχνικός οδηγεί την Ανόρθωση μακριά από τις οποιεσδήποτε... κακοτοπιές, κάνοντας ελκυστική μια ομάδα που πέρασε πολλά τα τελευταία χρόνια. Αποτέλεσμα είναι η ομάδα της Αμμοχώστου να «πατήσει» κορυφή, έχοντας όλο και καλύτερη αγωνιστική εικόνα μέσα στο γήπεδο. Και ας μην παίζει συνεχόμενα παιχνίδια βδομάδα με βδομάδα.

Κανένας δεν υστέρησε από όσους αγωνίστηκαν. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, δίνοντας διαπιστευτήρια πως αυτή η ομάδα ήρθε για να …μείνει.
 
Πάντως, όλα θυμίζουν την ομάδα που μεσουρανούσε πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες. Το δείγμα μπορεί να είναι πάρα πολύ μικρό ακόμα, αλλά υπάρχουν όλα εκείνα τα εχέγγυα για να γίνουν όλα αυτά ξανά πραγματικότητα. Μαζί με την αύρα του κόσμου, η Ανόρθωση ζει μεγάλες στιγμές. Εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος