Λύγισε από τη Βέντσπιλς ο ΑΠΟΕΛ

Την ήττα από την Λετονική Ventspils γνώρισε ο ΑΠΟΕΛ για την 2η αγωνιστική του FIBA Europe Cup, με 92-69, σε παιχνίδι που έγινε στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά από το πρώτο δεκάλεπτο όπου και προηγήθηκαν με 29-18, ενώ μέχρι το ημίχρονο το σκορ πήγε στο 42-29. Η ομάδα από την Λετονία διεύρυνε την διαφορά στο σκορ στο γ’ δεκάλεπτο, όπου ήταν μπροστά με 70-48. Με την λήξη της αναμέτρησης ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε την ήττα με τελικό σκορ 92-69.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-29, 29-42, 48-70, 69-92

ΑΠΟΕΛ (Κρις Χουγκάζ)

Γιανναράς 8 (2), Κωνσταντίνου, Κοιλαράς 3 (1), Παναγιώτου, Πυρίλλης 3 (1), Γκάρετ 19 (1), Τόμπσον 11 (1) Ντέντι 10, Μπόγιο, Λοϊζίδης 3, Κούφι 12 (2).

Ventspils (Artūrs Visockis-Rubenis)

Grinbergs, Luther 4, Kaufmanis 19 (2), Cavars 15 (1), Kilps 4, Vitols 26 (7), Gulbis 7, Jaunzems, Zakis 16 (1), Berzins 1.

Δειτε Επισης

Η Κύπρος ξεκίνησε προετοιμασία για το EuroBasket 2025 και αποφασίζει άμεσα για Ράιτ
Ξαναχτύπησε ο Ιβανίσεβιτς για τον Τσιτσιπά-«Είναι σαν ένα μωρό, πρέπει ν' αλλάξει πράγματα εκτός γηπέδου»
«Ο Βαλαντσιούνας μοιάζει αποφασισμένος να παίξει στην Ευρώπη»
Marca: «Ο Τσιτσιπάς δεν πείθει ούτε τον προπονητή του»
Έχασε σετ από τον Στρουφ, αλλά προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Wimbledon ο Αλκαράθ
Υπό άκρα μυστικότητα στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Βαλαντσιούνας
Η Σαμπαλένκα ξεπέρασε τη δοκιμασία με τη Ραντουκάνου στο Wimbledon
Συγκλονίζει ο Ρίκι Ρούμπιο-«Ένα βράδυ είπα ότι δεν θέλω να συνεχίσω, όχι με το μπάσκετ, αλλά με τη ζωή»
Ταξιδεύει για Ελλάδα ο Βαλαντσιούνας, όλα έτοιμα για να σκάσει η βόμβα του Παναθηναϊκού
Λειβαδιώτης: Στόχος της Εθνικής Ανδρών να ξεπεράσει το δικό της ταβάνι στο EuroBasket 2025