Καταγγέλλει τη διαιτησία του Φελλά

Τη διαιτησία του Κωνσταντίνου Φελλά αποφάσισε να καταγγείλει η διοίκηση της Ένωσης, αφού οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι έγιναν σοβαρά λάθη στο ματς με την ΑΕΚ.

Η διοίκηση των βυσσινί επίσης όρισε την τιμή του παιχνιδιού κόντρα στον Απόλλωνα στα 10 ευρώ. 

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ της εταιρείας Ε.Ν.Π ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ μετά από έκτακτη συνεδρία αποφάσισε όπως προχωρήσει σε καταγγελία της διαιτησίας του αγώνα της ομάδας μας απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας. Δυστυχώς για εμάς αναγκαζόμαστε να ακολουθήσουμε την νόμιμη οδό που καθορίζεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία για 3η φορά και ενώ βρισκόμαστε μόλις στην 7η στροφή του φετινού πρωταθλήματος.

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο θεωρεί ότι ο καλύτερος τρόπος προστασίας της ομάδας μας είναι η μαζική παρουσία του κάθε Παραλιμνίτη στο γήπεδο, αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στον Απόλλωνα, δίνοντας το σημαντικότερο μήνυμα προς όλους. Η Ένωσης Νέων Παραλιμνίου είναι πολύ πιο ισχυρή από όσο μπορεί να φανταστεί ο οποιοσδήποτε και απαιτεί να τυγχάνει του αντίστοιχου σεβασμού.

Δεν θέλουμε, και ούτε θεωρούμε ότι αξίζει να μπούμε στην διαδικασία να διατυπώσουμε τα αυτονόητα μεν, στερεότυπα δε, για τον λόγο ότι η οδός αυτή αποδεδειγμένα δεν οδήγησε πουθενά τα τελευταία χρόνια.

Θα αρκεστούμε να αναφέρουμε και να δηλώσουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι θα πράξουμε ότι είναι αναγκαίο για την προστασία της ομάδας. Μακριά από ανακοινώσεις προβλέψιμες βασισμένες σε ευχολόγια. Είμαστε άλλωστε αναγκασμένοι να το πράξουμε σεβόμενοι την ένδοξη ιστορία μας.

Ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή στις 17:00 στο Τάσος Μάρκου να αποδείξουμε όλοι μαζί τι εστί Ένωσις Νέων Παραλιμνίου.

Η Γενική Είσοδος καθορίστηκε στα 10€».

Δειτε Επισης

Αποστολές για Κύπριους διαιτητές σε Ευρωπαϊκούς αγώνες
Προτάθηκε στην Πάφο ο Νταβίντ Λουιζ
Ανακοίνωσε τον Ντε Λούκας η ΕΝΥ Ύψωνα
Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον Σαρφό η ΕΝΥ Ύψωνα
Στέλνουν τον Ελ Αραμπί στη Ligue 1
Ξεκίνησαν οι εργασίες στο οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ξέρει πολύ καλά από γκρεμίσματα και ανακαινίσεις η κ. Αντρούλα»
Η τοποθέτηση του ΑΠΟΕΛ για Ελ Αραμπί και επενδυτές-«Δεν κατέρρευσε η συμφωνία, στην Κύπρο ο Αλμέιδα»
Προκύπτει θέμα με Ελ Αραμπί στον ΑΠΟΕΛ-Απουσιάζει από τις προπονήσεις
Παραιτήθηκε από το Μουσείο του ΑΠΟΕΛ ο Μιχαλάκης Ραφαήλ-«Μου έγιναν προειδοποιήσεις, στάλθηκαν μηνύματα»
Ο πατέρας στη φυλακή, η μητέρα στήριγμα και ο Ζοάο Πέδρο γράφει το δικό του παραμύθι