Εντυπωσιακό ντεμπούτο Στεφ στο Παρίσι (vid)

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε φοβερή εμφάνιση και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του πολύ δυνατού τουρνουά της “Πόλης του Φωτός”, όπου θα διεκδικήσει μια θέση στα προημιτελικά, κόντρα στο νικητή του αγώνα Μπαουτίστα Άγκουτ – Ντε Μινόρ.

Με αυτή τη νίκη, ο Στέφανος έφτασε την 11η νίκη στα τελευταία 14 ματς του και δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως την ντεφορμέ περίοδο που είχε από το Masters του Καναδά και έπειτα.

Μόλις 76 λεπτά χρειάστηκε ο 21χρονος πρωταθλητής μας για να υπερκεράσει το εμπόδιο του Νο33 τενίστα της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ με σκορ 7-6(3), 6-3. Αυτήν ήταν η δεύτερη νίκη του Στέφανου επί του Φριτζ φέτος.

Μπορεί στο εναρκτήριο κομμάτι του ματς ο Αμερικανός να έδειχνε ότι δύσκολα θα έμενε πίσω στο σκορ, όμως ο Στέφανος ήταν απόλυτα ψύχραιμος στις κρίσιμες στιγμές και υπερίσχυσε στο τάι-μπρέικ, δείχνοντας από τι μέταλλο είναι φτιαγμένος.

Και οι δυο τενίστες κράτησαν πολύ εύκολα τα σερβίς τους μέχρι το 6-6. Αξιοσημείωτο, το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε ούτε ένας μπρέικ πόντος σε ολόκληρο το σετ. Στο τάι-μπρέικ όμως, ο Στεφ έκανε… πάρτι.

Πήρε νωρίς το προβάδισμα, έβγαλε και δυο άσους από το μανίκι του, φτάνοντας τελικά στο άνετο 7-3.

Στο δεύτερο σετ, ένα μπρέικ ήταν αρκετό. Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 1-2 και 15-40 στο σερβίς του Φριτζ, εκμεταλλεύτηκε το δεύτερο κατά σειρά μπρέικ πόιντ του και πήρε κεφάλι στο σκορ, μη κοιτώντας εκ νέου πίσω του.

Δεν απειλήθηκε ποτέ, κέρδισε στο σύνολο 49/60 πόντους πίσω από το σερβίς του και ολοκλήρωσε το ματς πειστικά (6-3).

Πηγή: tennis24.gr

Δειτε Επισης

Στον Χατσάνοφ το πρώτο εισιτήριο για τους «8» του Wimbledon
Ομπράντοβιτς για Ιτούδη: «Κάποιες φορές νόμιζαν ότι θα πιαστούμε στα χέρια»
Η Κιπιέγκον «κατέρριψε» την... Κιπιέγκον με 3:48.68 στα 1.500μ. στο Γιουτζίν (vid)
Στους Γκρίζλις ο Λαντέιλ
Έτρεξε μαραθώνιο ντυμένος John Cena και του απάντησε ο ίδιος ο θρύλος του WWE-Η συγκινητική ιστορία του Matthew
Βόμβα του Μαρκ Στάιν: «Οι Νάγκετς είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Βαλαντσιούνας»
Η Κύπρος ξεκίνησε προετοιμασία για το EuroBasket 2025 και αποφασίζει άμεσα για Ράιτ
Ξαναχτύπησε ο Ιβανίσεβιτς για τον Τσιτσιπά-«Είναι σαν ένα μωρό, πρέπει ν' αλλάξει πράγματα εκτός γηπέδου»
«Ο Βαλαντσιούνας μοιάζει αποφασισμένος να παίξει στην Ευρώπη»
Marca: «Ο Τσιτσιπάς δεν πείθει ούτε τον προπονητή του»