Προανήγγειλε τη μεγάλη επιστροφή ο Απόλλωνας

Μια ανάσα από την επιστροφή του στον Απόλλωνα βρίσκεται ο Σωφρόνης Αυγουστή. Αυτό επιβεβαιώνεται έμμεσα από επίσημα χείλη, μέσω του εκπροσώπου Τύπου των γαλάζιων, Φανούριου Κωνσταντίνου.
 
Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου της λεμεσιανής ομάδας τόνισε ότι ο Απόλλωνας θέλει να επιστρέψει σε μια κατάσταση που βρισκόταν τα τελευταία επτά χρόνια, ενώ εντός τις μέρας θα προκύψουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. 
 
Αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον Απόλλωνα ανέφερε: «Γίνεται εύκολα αντιληπτή ότι είναι λεπτές οι ισορροπίες. Να περιμένουμε μέχρι το απόγευμα για να ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό. Για την ώρα δεν θα υπάρξει τοποθέτηση αναφορικά με θέματα προπονητή. Τις επόμενες ώρες θα προσπαθήσουμε να δοθεί η λύση και να βρεθεί η ομάδα εκεί που βρισκόταν τα τελευταία επτά χρόνια με το εκπληκτικό ποδόσφαιρο στο γήπεδο και τις πρωταγωνιστικές πορείες».
 
Στη συνέχεια, μίλησε για την επόμενη μέρα και την κριτική που γίνεται στον Ιβάν Βουκομάνοβιτς: «Ο κύριος Κίρζης ενδιαφέρεται για την ομάδα, είναι καθαρό αυτό. Η σημερινή μέρα θα είναι διαφορετική, ο Απόλλωνας θα είναι διαφορετικός την Κυριακή. Δεν θέλω να πω τίποτα σχετικά με τον Σωφρόνη Αυγουστή. Θα ήταν άδικο και άσκοπο να μπούμε σ’ αυτή τη διαδικασία και να στοχοποιήσουμε ένα άτομο όπως είναι ο Βουκομάνοβιτς για τα λίγα παιχνίδια. Η μόνη ομάδα που μας κέρδισε κατά κράτος ήταν η Ανόρθωση. Στο ποδόσφαιρο είναι όλα σχετικά. Δεν μπορούμε να κάνουμε τους καθηγητές. Είναι κάποια στοιχεία που είχαμε τα τελευταία χρόνια και χάθηκαν μέσα σε 20 μέρες. Είναι άδικο να γίνει κριτική. Οι ευθύνες βαραίνουν και τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχει ποιότητα και βάθος. Με τη σωστή καθοδήγηση ο Απόλλωνας θα ξεδιπλώσει μεγάλες αρετές όπως έκανε και στην Ευρώπη. Είναι δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της