Ανοίγει η αυλαία στην Αρένα

Με τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Εθνικό Άχνας αρχίζει απόψε η 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta. Ο αγώνας θα γίνει στο ΑΕΚ Αρένα, θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Primetel. 

Επιστροφή στις νίκες ψάχνει η ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία μετρά μόνο μια νίκη σε τέσσερις αγώνες και τρεις ισοπαλίες. Να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό του ξεκίνημα θέλει ο Εθνικός Άχνας που σε τρεις αγώνες, μάζεψε επτά βαθμούς και παραμένει αήττητος. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου
19:00 ΑΕΚ - Εθνικός Άχνας (Primetel)

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου
18:00 Πάφος F.C. - Ομόνοια (Cablenet)
19:00 Δόξα - ΕΝΠ (Cytavision Sports 3)
20:00 Νέα Σαλαμίνα - ΑΕΛ (Cytavision Sports 1)

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου
18:00 Απόλλων - Ολυμπιακός (Cytavision Sports 1)

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta είναι αφιερωμένη στον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Οι ποδοσφαιριστές κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο θα φορούν φανέλες και θα μεταφέρουν πανό με περιεχόμενο για το υπεύθυνο στοιχηματικό παιχνίδι.

**Ο αγώνας ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση αναβλήθηκε μετά από αίτημα του ΑΠΟΕΛ λόγω των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του και η ημερομηνία διεξαγωγής του θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας