ΒΙΝΤΕΟ: Το σχόλιο της Αριστοτέλους βλέποντας τον Τραμετσάνι, για την κόντρα του με τον Εφραίμ

Φιλοξενούμενη στην χθεσινοβραδινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Αντ1 «La casa de Mikel» ήταν η σύζυγος του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Γιώργου Εφραίμ και τηλεοπτική παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους.
 
Εκεί κλήθηκε να μιλήσει για τον άνδρα της, τον πρώην τεχνικό του ΑΠΟΕΛ Πάολο Τραμετσάνι, αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας Πρόδρομο Πετρίδη.
 
Για τον Γιώργο Εφραίμ, τόνισε πως όλα είναι μια χαρά στη σχέση τους και πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
 
Για τον Πάολο Τραμετσάνι, είπε πως στην αρχή δυσκολεύτηκε να τον αναγνωρίσει και νόμιζε πως ήταν ο Μπραντ Πιτ. Συμπλήρωσε πως μια χαρά είναι ο άνθρωπος και δεν έχει να κάνει κάποιο σχόλιο για τις σχέσεις του με τον Εφραίμ, όσο καιρό συνυπήρχαν μαζί στην ομάδα της Λευκωσίας.
 
Στο σχόλιο του παρουσιαστή της εκπομπής Μιχάλη Σοφοκλέους, εάν πέρσι η Χριστιάνα πήγε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και δημιούργησε πρόβλημα γιατί δεν έπαιζε την περσινή σεζόν ο Εφραίμ με τον Τραμετσάνι στον πάγκο, η Αριστοτέλους απλά αιφνιδιάστηκε και χαμογέλασε.
 
Για τον Πρόδρομο Πετρίδη, τόνισε πως όποτε συναντηθούν,  έχουν πολύ καλή επικοινωνία και πως ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ έχει στο πλάι του μια υπέροχη σύζυγο.
 

Δειτε Επισης

Οργιάζουν οι φήμες για σχέση του Γιαμάλ με 30χρονη influencer (pics)
Μετακομίζει στην Αθήνα ο Τζόκοβιτς-Συναντήθηκε με τον Μητσοτάκη
Ζευγάρι με τον Χακίμι η Γουάντα Νάρα
H ελληνική ομάδα που... έκανε δικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο (pic)
Μουζακίτης και Κωστούλας τραγουδάνε το Gucci φόρεμα σε απίθανο βίντεο
Νορβηγός αντάλλαξε πέντε κιλά ψάρι για ένα εισιτήριο στο Μπόντο Γκλιμτ-Τότεναμ
ΒΙΝΤΕΟ: Μεθυσμένος ο Ρονάλντο σε εστιατόριο της Μαδρίτης, τον κρατάνε για να μπει σε αυτοκίνητο
Η... συνέντευξη του σκύλου του Άρη - Τι τρώει όταν κερδίσει η ομάδα του και πως αντιδρά στα γκολ
ΒΙΝΤΕΟ: Τερματοφύλακας στην Αργεντινή την είδε… Μέσι και το πλήρωσε με γκολ
ΒΙΝΤΕΟ: «Κυρίαρχος» στο bottle flip challenge της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας