Η αναφορά του France Football στον Ευθύμη Κουλούρη

Ανάμεσα στους πέντε παίκτες που εντυπωσιάζουν μέχρι στιγμής στη Ligue 1 συγκαταλέγει τον Ευθύμη Κουλούρη, το κορυφαίο γαλλικό περιοδικό, το «France Football».

Ο Ευθύμης Κουλούρης μπορεί το καλοκαίρι που μας πέρασε να άλλαξε ομάδα, χρώμα φανέλας και χώρα, ωστόσο συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει στην Super League...να φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ.

Από τον Ατρόμητο στον ΠΑΟΚ και από την Θεσσαλονίκη στην Τουλούζ, έναντι 3.5 εκατομμυρίων ευρώ. 

Η καριέρα του στην γαλλική ομάδα, ξεκίνησε - με τι άλλο - με γκολ, στην πρεμιέρα της League 1 κόντρα στην Μπρεστ. Μέχρι στιγμής, σε εννιά συμμετοχές και το «κοντέρ» έχει καταγράψει 4 γκολ και 1 ασίστ. 

Οι επιδόσεις του και γενικότερα οι αποδόσεις του στην Γαλλία, τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα, με αποκορύφωμα ότι το γαλλικό περιοδικό «France Football» τον συγκαταλέγει στους πέντε παίκτες που εντυπωσιάζουν μέχρι στιγμής στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Το δημοσίευμα του Erwann Simon, αφού αρχικά αναφέρεται στους Victor Osimhen, Dario Benedetto, Wissam Ben Yedder, Islam Slimani, κλείνει με τον δικό μας Ευθύμη Κουλούρη για τον οποίο λέει: «Πιο κάτω στην κατάταξη, ο Έλληνας της Τουλούζης Ευθύμης Κουλούρης, είναι επίσης μέσα στους παίκτες με τέσσερα γκολ σε επτά συμμετοχές ως βασικός και δύο ως αλλαγή».

Πηγή:sdna.gr

Δειτε Επισης

Παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία στον αγώνα με την Ομόνοια-«Ήταν εχθρική διαιτησία»
Επιστρέφει στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός
Κόλλησε δεύτερη νίκη, υπέταξε τον Απόλλωνα και έκλεισε θέση στον τελικό η Πάφος
Αλύγιστη ΑΕΚ των δέκα παικτών, έστειλε εκτός κυπέλλου την Ομόνοια και έφυγε για τελικό
Δακρυγόνα πριν από το πρώτο σφύριγμα στο Απόλλων-Πάφος
Κοντά σε ανανέωση με τη Στεάουα ο Ηλίας Χαραλάμπους
Στα 18 εκ. ευρώ κοστολογείται η ανέγερση γηπέδων της ΚΟΠ στον Κόρνο
Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Κωστή
Απίστευτες αποδόσεις στους επαναληπτικούς Κυπέλλου με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
«Πρόταση του Άρη για απόκτηση του Μπα, απορρίφθηκε από τον ΑΠΟΕΛ»