Ο παίκτης των 2.500.000 στέλνει... μήνυμα στον Ιδιάκεθ

Την πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ, κατέγραψε ο μεσοεπιθετικός των Λαρνακέων, Ιβάν Φιόλιτς, συνδυάζοντας την εμφάνισή του με γκολ και δύο ασίστ. 

Ο 23χρονος άσος, άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε από τα μαλλιά και έδειξε ότι μπορεί ν' αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στα πλάνα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ ενόψει της συνέχειας. 

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το ποδοσφαιρικό παρελθόν του Κροάτη, ο οποίος ανδρώθηκε στις ακαδημίες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ομάδα στην οποία πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, πριν παραχωρηθεί στη Λοκομοτίβα. Είναι επίσης διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Εθνικής της χώρας του. 

Ο παίκτης - δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στους Λαρνακείς - αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2018, έναντι 2.500.000 ευρώ από τη βελγική Γκενκ. Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανέρχεται στο 1.300.000 ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία της τελευταίας καταμέτρησης (σ.σ. 10 Ιουνίου 2019) της ιστοσελίδας «Transfermarkt». 

Το συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Βέλγους είναι τετραετές, ωστόσο φέτος κρίθηκε πιο χρήσιμο να πάρει λεπτά συμμετοχής στο εξωτερικό, αφού βρισκόταν εκτός πλάνων του τεχνικού της Γκεντ, Φελίτσε Μαζού.

Οι ολιγόλεπτες εμφανίσεις του Φιόλιτς με Απόλλωνα και Ομόνοια αλλά και η πιο... γεμάτη κόντρα στον Εθνικό, αφήνουν αρκετές υποσχέσεις για τον Κροάτη, ο οποίος έχει το δικό του ξεχωριστό κίνητρο μέσα από την αγωνιστική του παρουσία, έτσι ώστε να δείξει ότι αξίζει μια θέση στην ενδεκάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, κάνοντας αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη άμυνα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κρίσιμο δεκαπενθήμερο για τον ΑΠΟΕΛ-Πολλές οι εκκρεμότητες, ξανά στο τραπέζι το όνομα του Ανδρέου
Φτωχότερο το κυπριακό ποδόσφαιρο-Έφυγε ο μεγάλος Πανίκος Κρυστάλλης
Διεκδικεί την Προεδρία της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Ανακοινώνει τις αποφάσεις του την Πέμπτη
Στο μύλο της ονοματολογίας και ο Ανδρέας Μιχαηλίδης-Βροχή τα ονόματα για τον νέο πρόεδρο της ΚΟΠ
Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι