Απίστευτες ατάκες Ουζόχο σε συζήτηση με Ομονοιάτες

Σηκώθηκε από το κρεβάτι του πόνου και άρχισε την αποθεραπεία του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στο πόδι.

Ο Φρανσίς Ουζόχο, καθώς αναρρώνει, δημιούργησε ένα live βίντεο σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου απαντούσε ερωτήσεις σε φίλους της Ομόνοιας και όχι μόνο.
 
Την πίστη του πως θα καταφέρει να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν τουλάχιστον σε μερικά παιχνίδια ήταν μερικά από τα σχόλια του που ξεχώρισαν. 
 
Η ατάκα που έβαλε φωτιά στον κάθε φίλο της Ομόνοιας όμως ήρθε λίγο αργότερα. Σε ερώτηση σχετικά με το αν θα μείνει στην Ομόνοια, απάντησε με νέα ερώτηση αναφέροντας, «ποιος δεν θα ήθελε να μείνει στην Ομόνοια;».
 
Να βλέπουν παιχνίδι με παιχνίδι είναι το μυστικό για να καταφέρει η Ομόνοια να πετύχει τους στόχους της, ήταν η απάντηση του 20χρονου τερματοφύλακα στην ερώτηση εάν οι πράσινοι μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. 
 
Νταβίντ Ντε Χέα και Γιαν Όμπλακ, είναι οι δυο τερματοφύλακες που αποτελούν το ίνδαλμα του πορτιέρε της ομάδας της Λευκωσίας.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Ίσως να είναι κακό που είναι κουμπάρος μου ο Κούμας, όταν κάθεσαι σε μια καρέκλα δεν είναι μόνο για να τη γεμώνεις»
Αποφάσισε τον διορισμό Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή ο ΚΟΑ
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες των ημιτελικών του κυπέλλου
Εμπάργκο μεταγραφών στον ΑΠΟΕΛ-Ανοιχτές 19 υποθέσεις για κυπριακές ομάδες
Αντωνίου: Αν έρθει συμφωνία με την εταιρεία από την Αγγλία, ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει σε άλλο επίπεδο
Καρσέδο: O κόσμος της Πάφου ξύπνησε, υπήρχε η αίσθηση πως ήταν κάπως ξεχασμένοι
Νίκες για Ένωση και Καρμιώτισσα, κρίνεται στο φινάλε ο υποβιβασμός
Στις 18 Μαΐου η στέψη της Πρωταθλήτριας Πάφου FC
Θεοχάρους: H Πάφος θα βρίσκεται στην ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου
«Όταν μας κάλεσε ο Ντουμπόφ και μας ανάλυσε το πλάνο του, είπα πως θέλει γιατρό»