Προπονητής παιδικής ομάδας απολύθηκε μετά από νίκη 27-0

Ο προπονητής της παιδικής ομάδας Invictasauro στην Ιταλία απολύθηκε για... έλλειψη σεβασμού προς τον αντίπαλο, έπειτα από νίκη με σκορ 27-0!

Να κερδίζεις με τόσα γκολ και με τέτοια άνεση και παρ' όλα αυτά να χάνεις τη δουλειά σου...

Το βίωσε αυτό το αξιοπερίεργο αλλά με την ιδέα του fair play πάνω από κάθε επαγγελματική πτυχή της κατάστασης, ο προπονητής της παιδικής ομάδας Invictasauro στην Ιταλία.

Μετά από νίκη επί της Marina Calcio με το τρομερό 27-0, ο πρόεδρος των θριαμβευτών, Πάολο Μπρογκέλι, προχώρησε στην απόλυση του κόουτς, λέγοντας: «Ενημερώθηκα και εξεπλάγην για το σκορ της νίκης και λυπάμαι γι' αυτό το 27-0. Οι αξίες του ποδοσφαίρου στην παιδική ηλικία είναι τελείως αντίθετες με τέτοια σκορ και καταστάσεις. Ο αντίπαλος πρέπει πάντοτε να απολαμβάνει την εκτίμηση και τον σεβασμό. Ως πρόεδρος, απολογούμαι στην ομάδα της Marina Calcio και ομόφωνα αποφασίστηκε η απόλυση του προπονητή, κ.Μασιμιλιάνο Ριτσίνι»!

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Ανακοινώνεται ο Γκατούζο στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας
Πρώτος στόχος της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ρόμπερτσον
Υπέγραψε νέο εξαετές συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης o Ασένθιο
Ο Μπέκαμ χρίστηκε ιππότης από τον βασιλιά Κάρολο-«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα λάμβανα μια τόσο τιμητική διάκριση»
Απέρριψε τη Γιουνάιτεντ o Γιόκερες, ανοίγει ο δρόμος για Άρσεναλ
Θέλει τον Ποστέκογλου για τον πάγκο της η Αλ Αχλί
Εγκλωβισμένος στο Ιράν ο Ταρεμί εν μέσω εχθροπραξιών με το Ισραήλ
Ο Νίκο Γουίλιαμς ενημέρωσε πως είναι διαθέσιμος για την Μπαρτσελόνα
Το νέο εγχείρημα της FIFA-Τι είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και γιατί δημιουργήθηκε
«Συναρπαστικό που έχω την ευκαιρία να πάρω μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων»