Τα τραγικά αμυντικά λάθη και το... χρέος των διεθνών μας με Βέλγιο

Το τελευταίο της παιχνίδι για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020, δίνει αύριο (19/11) στις Βρυξέλλες η Εθνική μας ομάδα, κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο αγώνας κόντρα στο Βέλγιο είναι εκ προοιμίου πάρα πολύ δύσκολος και για να πάρεις θετικό αποτέλεσμα, πρέπει να δώσεις το 200 % των δυνατοτήτων σου. Ο Ραν Μπεν Σιμόν και οι ποδοσφαιριστές του το γνωρίζουν πολύ καλά πως θα έχουν πολύ δύσκολο έργο και προετοιμάζονται κατάλληλα.

Το κύριο στοιχείο που θα πρέπει να προσέξει ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός κόντρα στους Βέλγους είναι ο περιορισμός των αμυντικών λαθών. Κόντρα στους Σκωτσέζους, πληρώσαμε τα πολλά λάθη στις φάσεις των δύο γκολ τους.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έτοιμη για Βρυξέλλες η Εθνική μας (pics)

Στο πρώτο γκολ, ο Κρίστι είχε άπλετο χρόνο να προχωρήσει και να εκτελέσει ανενόχλητος τον Πάρντο από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ενώ στο δεύτερο τα μαρκαρίσματα δεν βγήκαν, με αποτέλεσμα ο Μακγκίν της Άστον Βίλα, να βρεθεί μόνος του στη περιοχή και να σκοράρει.

Τέτοια λάθη, ο Αζάρ και οι υπόλοιποι αστέρες του Βελγίου δεν θα τα συγχωρήσουν και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θα πρέπει να είναι σοβαρό και συγκεντρωμένο μέχρι τέλους, για να μην... έρθουν δυσάρεστες καταστάσεις στον αυριανό (19/11) αγώνα.

Γενικότερα, η Κύπρος θέλει να έχει μια αξιοπρεπή εμφάνιση και ένα καλό τέλος σε αυτή τη σειρά των προκριματικών. Ο στόχος της τρίτης θέσης μοιάζει ως αδύνατος με τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν μετά το ματς με τη Σκωτία, όμως οι ποδοσφαιριστές της Κύπρου χρωστάνε ένα μεγάλο αποτέλεσμα, σε μια πολύ δύσκολη έδρα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου