Σάλος στο Βέλγιο με την ενέργεια του Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς αρνήθηκε να μπει ως αλλαγή στην αναμέτρηση της Αντβέρπ με την Γάνδη και μετά από έναν σύντομο διάλογο με τον Λάζλο Μπόλονι σηκώθηκε κι έφυγε από το γήπεδο.

Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η καριέρα του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος δεν θυμίζει σε τίποτα τον επιθετικό που δεν… έβλεπε κανέναν στο γήπεδο. Η μεταγραφή του στην Αντβέρπ δεν έδωσε ώθηση στον πρώην φορ του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει σκοράρει μόλις μία φορά και έχει χάσει την θέση του στην βασική ενδεκάδα της ομάδας από την Αμβέρσα.

Ο Βέλγος επιθετικός έγινε θέμα συζήτησης, αλλά για τους λάθος λόγους, όταν αρνήθηκε να μπει ως αλλαγή στον εκτός έδρας αγώνα με την Γάνδη, νευριασμένος που δεν ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα. Αφού είχε ένα σύντομο διάλογο με τον τεχνικό της ομάδας Λάζλο Μπόλονο έφυγε από το γήπεδο, την ώρα που παιζόταν το ματς, προκαλώντας την έκρηξη του Ρουμάνου τεχνικού μετά το τέλος του ματς: «Χωρίς αμφιβολία ήταν εκνευρισμένος, όπως και στα προηγούμενα ματς, διότι δεν ήταν στην βασική ενδεκάδα. Θα μιλήσω προσωπικά μαζί του. Αυτή είναι η ζωή ενός ποδοσφαιριστή. Αν δεν μπορεί να το διαχειριστεί όλο αυτό, ας αλλάξει δουλειά και ας επιλέξει ένα άλλο επάγγελμα»!

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Αήττητη πρωταθλήτρια η Μπάγερν Λεβερκούζεν, όνειρα Ευρώπης για τη Χάιντενχαϊμ
Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κλοπ στους οπαδούς της Λίβερπουλ
Το επιβεβαίωσε ο Σλοτ-«Ναι θα είμαι προπονητής στη Λίβερπουλ»
Αποχωρεί ο Ελνένι από την Άρσεναλ
Πλήγμα με Ίσκο στην εθνική Ισπανίας-Χάνει το Euro 2024
To πήρε απόφαση ο Μόντριτς-Υπογράφει επέκταση με την Ρεάλ
Η Μίλαν βρήκε τον εκλεκτό της για την άκρη του πάγκου
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουνάιτεντ ο 18χρονος Λένι Γιορό
Γκουαρντιόλα: Περιμένω το ματς με την Γουέστ Χαμ να εξελιχθεί όπως αυτό με την Βίλα το 2022
Ο Κόουλ Πάλμερ αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος νεαρός στην Premier League