Καρφιά Κόπιτς για την κατάσταση στην Πάφο

Στα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του, στάθηκε ο Ζέλικο Κόπιτς, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ.

Ο τεχνικός της Πάφου, αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ομάδας του και πως χρειάζεται ακόμη περισσότερη δουλειά για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. 
 
Ο Κροάτης τεχνικός, σε ερώτηση που του έγινε για το μέλλον του στην ομάδα ανέφερε πως προσπάθησε να αλλάξει μερικά πράγματα, αλλά πάντα μένουν τα ίδια.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για την νίκη. Είχαμε πολλά προβλήματα πριν το παιχνίδι με τραυματισμούς και κάρτες. Επίσης κάποιοι δεν ήταν στην κατάλληλη θέση για να αγωνιστούν. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν συμπαγείς και είχαμε μια γρήγορη επιθετική γραμμή. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε να χάνουμε μερικές μονομαχίες και δεν είχαμε το δικαίωμα για μερικές αλλαγές. Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε αλλά μετά από ένα λάθος, η ΑΕΛ σκόραρε το δεύτερο τέρμα και τελείωσε τον αγώνα».
 
Αν τον επηρεάζουν τα αποτελέσματα: «Είχαμε προβλήματα μετά το παιχνίδι με την Ομόνοια, αλλά αρχίσαμε να ανεβαίνουμε. Οι παίχτες δεν ήταν στο καλύτερο σημείο. Οι οπαδοί περιμένουν αρκετά από αυτή την ομάδα και σίγουρα πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να ανατρέψουμε το όλο σκηνικό».
 
Για το αν σκέφτηκε την παραίτηση: «Από την πρώτη μέρα που βρέθηκε εδώ αντιμετώπισα αρκετά προβλήματα. Πάντα προσπαθώ να δίνω το καλύτερο στην ομάδα. Προσπάθησα να αλλάξω πράγματα από την μέρα που ήρθα αλλά παραμένουν τα ίδια. Στην συνέχεια θα έρθει ένα δύσκολο παιχνίδι και μετά να ηρεμήσουμε και να δούμε τα λάθη μας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»