Βύθισε την Πάφο και ανέβηκε στην βαθμολογία η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ, πήρε μια εύκολη νίκη απέναντι στην Πάφο με 2-0 στην αναμέτρηση που έκλεισε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
 
Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού, ήταν ανώτεροι καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και πήραν μια δίκαιη νίκη κόντρα σε μια Πάφο που προβλημάτισε σε όλα τα επίπεδα.
 
 
Σκόρερ για την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ οι Αγκάνοβιτς και Τόρες. Σε ένα παιχνίδι που έδωσε πολύ περισσότερα πέρα από μια νίκη για την ΑΕΛ
 
Α’ ημίχρονο

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να ψάχνονται μέσα στο γήπεδο με την ΑΕΛ να ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που κατέγραψε την πρώτη τελική φάση στην αναμέτρηση. Στο 10’, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κύπριου διεθνή, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ρούτκο και απομακρύνθηκε. Στο 12’ της αναμέτρησης ο Γκαζαριάν, βρήκε τον Αντωνίου στην πλάτη της άμυνας της Πάφου αλλά ο άσος της ΑΕΛ, άνοιξε αρκετά την μπάλα με τον Ρούτκο να βγαίνει και να αποσοβεί τον κίνδυνο για την ομάδα του. H ΑΕΛ, ήταν η ομάδα που έφτασε ξανά κοντά στο γκολ και πάλι με τον Μηνά Αντωνίου. Στο 38’ σε τετ α τετ του Κύπριου άσσου τον Ρούτκο. Ο Ουκρανός τερματοφύλακας της Πάφου νίκησε ξανά τον εξτρέμ της ΑΕΛ.
Ένα πρώτο ημίχρονο όπου η ΑΕΛ ήταν η ομάδα που είχε περισσότερη όρεξη για να επιτεθεί με την Πάφο να αμύνεται κυρίως.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Η παρουσία δίπλα στον Σοφοκλέους στην εξέδρα του Τσιρείου (pic)

Β΄ ημίχρονο

Η ΑΕΛ, ξεκίνησε με το ίδιο τέμπο και το δεύτερο ημίχρονο στο Τσίρειο. Οι ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Κέρκεζ, έδειξαν πως το ήθελαν περισσότερο. Το τέρμα ήρθε να λύσει τα πόδια των γαλαζοκίτρινων της Λεμεσού, στο 58’ της αναμέτρησης. Ο Αβραάμ, εκτέλεσε πολύ γρήγορα το πλάγιο που κέρδισε η ομάδα του με τον Αγκάνοβιτς να κάνει την πρώτη προσποίηση στην περιοχή και με όμορφο πλασέ να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του. Η Πάφος, σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να βάλει πίεση στην ΑΕΛ, χωρίς να βρει μια σωστή τελική. Στο 70΄, ο Αγκάνοβιτς έκανε το γύρισμα στην περιοχή με τον Τόρες να κάνει το πλασέ, στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ρούτκο. Ένα δεκάλεπτο αργότερα και συγκεκριμένα στο 80’, ο Τεσέϊρα έκανε το δυνατό σουτ με τον Ρούτκο να απομακρύνει με δυσκολία την μπάλα. Η ΑΕΛ, διπλασίασε τα τέρματα της με τον Τόρες. Στο 82’ μετά από λάθος εκτίμηση του ο Λαφράνς, έδωσε την ευκαιρία στον Τόρες να βγει φάτσα με τον Ρούτκο για το 2-0.
 
ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκες): Βοζίνια, Αντρέ, Ράσο, Νιλς, Αβραάμ, Νταβόρ, Αγκάνοβιτς, Γκαζαριάν (Τόρες 59’), Αντωνίου, Γερολέμου, Κάρλος (Μαέ 73’)
 
Πάφος (Ζέλικο Κόπιτς): Ρούντγκο, Λαφράνς, Λελιουικί, Αντωνίου, Φιλιώτης (Λουλίνια 57’), Σιρόκ, Πάντσεον, Μπεσάρα, Καμπράλ, Σακό, Βα
 
Σκόρερς: Αγκάνοβιτς 56',  Τόρες 83' / -
 
Κίτρινες: Αβραάμ / Λεϊλούκιν, Λαφράνς, Πάντσεον, Λουλίνια
 
Κόκκινες: - / -
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»