Ματς φωτιά στον Βόλο, δύσκολη έξοδος για τον ΠΑΟΚ

Με τους αγώνες Βόλος-Παναιτωλικός και ΟΦΗ-ΠΑΟΚ ανοίγει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Στο Βόλο, η ομώνυμη και τοπική ομάδα υποδέχεται τον Παναιτωλικό, σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες ψάχνουν το «τρίποντο» για τους δικούς τους λόγους.

Οι Θεσσαλοί την προηγούμενη Δευτέρα υπέστησαν την 5η σερί ήττα τους στο πρωτάθλημα, ενώ οι Αγρινιώτες για άλλη μία φορά δεν πανηγύρισαν νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα για τον Χουάν Φεράντο στις τάξεις του Βόλου, με αρκετούς να θεωρούν πως σήμερα παίζει τη θέση του στον πάγκο των γηπεδούχων.

Κάπως έτσι είναι μονόδρομος η νίκη για τους Βολιώτες, ενώ ο Παναιτωλικός ψάχνει τη νίκη με την οποία θα ξεφύγει από τους 3 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μετά το πέρας 9 αγωνιστικών.

Σπουδαίο ματς εκτιμάται πως θα γίνει στο «Γεντί Κουλέ», εκεί όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου είναι αήττητη στα οκτώ τελευταία στην έδρα της, μετά την ήττα από τη Λαμία στις 18 Φεβρουαρίου, έχοντας έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» απώλεσε την ευκαιρία να «πιάσει» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τον Ολυμπιακό, έπειτα από την γκέλα της ομάδας του Μαρτίνς στην Ξάνθη (0-0).

Τώρα του δίνεται ακόμη μία ευκαιρία να «συγκατοικήσει» - έστω και προσωρινά – με τους Πειραιώτες, οι οποίοι αύριο υποδέχονται τον
Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.
 
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Γιοβάνοβιτς: Ήταν πολύ εύκολη απόφαση να παραμείνω στην Εθνική Ελλάδας
Η αντιπρόταση της Μπράιτον θα κρίνει τη μεταγραφή του Κωστούλα
Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Δημήτρη Νικολάου κάνουν λόγο οι Ιταλοί
Πετράκης: Για μένα είναι ευλογία να βλέπω το παιδί μου στην Α’ Εθνική και να είμαστε αντίπαλοι
Μορόν: «Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στην Ισπανία, αλλά είναι αλήθεια ότι ποτέ δεν ξέρεις»
Μπρα ντε φερ Ολυμπιακού και Αθλέτικ Μπιλμπάο για τον Μπόρχα Σάινθ
Ο Ροντινέι σε ρόλο σχολιαστή στη Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Οι Ιταλοί συνδέουν ξανά Ιωαννίδη και Μπολόνια
O Άρης, τα φιλικά και η Ανόρθωση
Στην Εθνική Ελλάδας έως το 2028 ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς