Οι σκέψεις και οι πιθανές... εκπλήξεις στην Ανόρθωση για τις μεταγραφές

Μπορεί στην Ανόρθωση να ασχολούνται αποκλειστικά με τον αυριανό (14/12) εκτός έδρας κόντρα στον Απόλλωνα, όμως σιγά σιγά αρχίζουν και γίνονται πιο έντονες οι σκέψεις για την επικείμενη μεταγραφική ενίσχυση στην εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
 
Στην ομάδα της Αμμοχώστου έχουν σαν στόχο την ποιοτική μεταγραφική ενίσχυση, προκειμένου να παραμείνει στα ψηλά και να εκπληρώσει τους στόχους της στο τέλος της σεζόν.
 
Ο Τιμούρ Κετσπάγια προσανατολίζεται στο να αποκτήσει δύο με τρεις ποδοσφαιριστές, αλλά το ζητούμενο είναι ποιοι θα αποχωρήσουν από το ρόστερ σε λίγες μέρες. Ο τεχνικός της αμμοχωστιανής ομάδας ενδέχεται να αποκτήσει ποδοσφαιριστή στη θέση του δεξιού μπακ, ενώ είναι πιθανό και το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και κεντρικός αμυντικός.
 
Ο Ερβίν Κοφί αναμένεται να είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα αποτελέσει παρελθόν, ενώ δεν αποκλείεται να δουν την πόρτα της εξόδου και άλλοι παίκτες. Ένα σενάριο που υπάρχει στην ατμόσφαιρα, κάνει λόγο πως θα υπάρξουν και εκπλήξεις , σε ότι αφορά τις αποφάσεις του Γεωργιανού τεχνικού.
 
Προς το παρόν, όμως, η σκέψη είναι στον Απόλλωνα και έπειτα...τα σπουδαία, όσον αφορά τις όποιες προσθαφαιρέσεις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Στο στόχαστρο Φερεντσβάρος και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Κουλιμπαλί
Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»