Χωρίς να ανεβάσει στροφές με δύο γκολ αποτελείωσε τον Εθνικό ο ΑΠΟΕΛ

Με αρκετά καλή παρουσία και καλή κυκλοφορίας μπάλας, κυρίως στο πρώτο μέρος ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να πάρει το τρίποντο και να επιστρέψει στις νίκες, αφού επικράτησε με 2-0 του Εθνικού Άχνας, σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.
 

Οι γαλαζοκίτρινοι δημιούργησαν αρκετές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και βρήκαν δίχτυα στο 18’ με τον Λούκας Σόουζα, ο οποίος σκόραρε ένα ιστορικό γκολ για τους γαλαζοκίτρινους, αφού είναι το 4000 τέρμα στην ιστορία του συλλόγου για τον θεσμό του πρωταθλήματος.  
 
Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, ήταν με τον Εφραίμ, ο οποίος  βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, στο 5’ και έκανε το σουτ, ωστόσο ο τερματοφύλακας του Εθνικού μπλόκαρε με ευκολία.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Επιβλέπει τον μικρό στο ΓΣΠ ο μεγάλος αδερφός
 
Στο 11’ ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε το φάουλ για τους γηπεδούχους σε καλό σημείο, με τον Άλεφ να κάνει την κεφαλιά, όμως ήταν άστοχη.
 
Ο Ντε Βισνέντι, εκτέλεσε το κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του από τα δεξιά, στο 18’, με τον Λούκας Σόουζα να κάνει το δυνατό πλασέ και να βάσει την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ: Πλήγωσε τον Εθνικό και πέτυχε ιστορικό τέρμα για τον ΑΠΟΕΛ ο Σόουζα
 
Ο Κονέ πέρασε από τον Σάβιτς και μπήκε στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ και έκανε το πλασέ στο 37’, ωστόσο ο Βάτερμαν μπλόκαρε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Χριστοφή σε πολύ καλό σημείο για τον Εθνικό, με το καλημέρα του δευτέρου μέρους, ωστόσο ο Βάτερμαν εκπληκτικά έδιωξε σε κόρνερ στο 48’.

Στο 58’ ο Ιωάννου έκανε το γύρισμα από δεξιά προς τον Κονέ, όμως ο Βάτερμαν βγήκε και έδιωξε με τα πόδια. Στο 77' ο ίδιος παίκτης μέσα στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ έκανε το σουτ, ωστόσο ήταν αρκετά άστοχο. Ο Χαλένιους, μετά από πάσα του Τάμαρι, διπλασίασε τα τρέρματα των γαλαζοκιτρίνων στο 89' διαμορφώνονταςτο 2-0.
Η ταυτότητα του αγώνα:

ΑΠΟΕΛ: Bάτερμαν, Μακρής(83' Βούρος), Σιέλης, Σάβιτς, Ζοαοζίνιο, Τάαμαρι, Άλεφ, Σόουζα, Εφραίμ(64’ Γιάκολις), Ντε Βινσέντι(64’Ντε Βινσέντι), Χαλένιους.

Εθνικός Άχνας: Στρατηλάτης, Κυπριανού (51′ Π. Ιωάννου), Μαρκόσκι, Φοινίρης, Χ. Χριστοφή, Κονέ, Γλομπάρντ, Δ. Χαραλάμπους, Μαρκόφσκι (65′ Μιγκελίτο), Παπαγεωργίου, Μ. Ηλία.
 
Σκόρερ: 18’ Σόουζα, Χαλένιους 89'
 
Κίτρινες: 47′ Σάβιτς / 10′ Φοινίρης, 16′ Μαρκόσκι, 56′ Hλία.
 
Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Θεουλή.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικός αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΠΑΦΟΣ
Οθέλλος-Απόλλωνας ανοίγουν την αυλαία της Α΄φάσης του Κυπέλλου ποδοσφαίρου
Super Cup: ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς
Παρελθόν από την Καρμιώτισσα ο Σωφρόνης
Ορίστηκε από την ΚΟΠ η διαιτητική ομάδα του Super Cup
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Σίμος Ταραπουλούζης
Ξεσπά η Ομόνοια 29ης για την απόφαση της ΚΟΠ-«Θα μας δοθούν 150 εισιτήρια, μιλάμε για κεκλεισμένων»
Ζητά κατώτατο μισθό για ξένους ποδοσφαιριστές ο ΠΑΣΠ-Συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Μετανάστευσης
Πυρά ΑΠΟΕΛ για την απαγόρευση μετακίνησης-«Δεν ανέλαβε κανένας ευθύνη για τα επεισόδια στη Λεμεσό»
Χάνει Πίζι για το Super Cup ο ΑΠΟΕΛ-Τρεις οι απουσίες των πρωταθλητών