Νεκρός ο εργάτης που καταπλακώθηκε από όγκο χώματος-Πατέρας δύο παιδιών

Άλλη μία τραγωδία σημειώθηκε στο μεροκάματο, καθώς νεκρός ανασύρθηκε ο 55χρονος Γιώργος Γεωργίου από τη Γαλάτα, που είχε καταπλακωθεί από όγκο χώματος το μεσημέρι στη Λεμεσό.
 
Υπενθυμίζεται ότι η προσπάθεια εντοπισμού και διάσωσης του άτυχου εργάτη ήταν πολύωρη, καθώς ξεκίνησε στις 2:00 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Ευαγόρα Παλληκαρίδη, στην περιοχή του Αγίου Τύχωνα, ενώ ο 55χρονος Γεωργίου μπογιάτιζε τοίχο αντιστήριξης. Σε κάποια στιγμή ο τοίχος υποχώρησε, με αποτέλεσμα όγκος χώματος να τον καταπλακώσει.
 
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ για απεγκλωβισμό του, επιστρατεύοντας ειδικά μηχανήματα και τα ανιχνευτικά σκυλιά στην προσπάθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εντοπίστηκε και ανασύρεται ο εργάτης που καταπλακώθηκε από χώμα-Δραματική επιχείρηση

Δυστυχώς, όταν κατέστη δυνατόν να τον απεγκλωβίσουν, διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε τις αισθήσεις του. Ο 55χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.  

Ο άτυχος Γιώργος Γεωργίου καταλείπει δύο ενήλικα παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Όγκος χώματος καταπλάκωσε εργάτη στη Λεμεσό-Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης

Δειτε Επισης

Δεν θα παίξει στη Ρώμη ο Τζόκοβιτς-Με δύο παιχνίδια στο χώμα πάει στο Roland Garros
Θλίψη στην Ομόνοια-Έφυγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχαλάκης Χριστοφή
Μεγάλο πλήγμα για τον Ολυμπιακό-Εκτός ο Φουρνιέ στο Game 3 με Ρεάλ
Διθύραμβοι Μπεκάλι για Ηλία Χαραλάμπους-«Θα μείνει μαζί μου μέχρι να πεθάνω»
Επέμβαση στο γόνατο και τέλος η σεζόν για Ρούντιγκερ
Το θαύμα της Ρέξαμ-Η ομάδα του Ράιαν Ρέινολντς ονειρεύεται την Premier League και... τον Τζέιμι Βάρντι
Τι είπε γα τις αλλαγές στην εμφάνισή του ο Γιαμάλ-«Δεν συγκρίνομαι με τον Μέσι, φτιάχνω τον δικό μου δρόμο»
Συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας οπαδός έπειτα από τα επεισόδια στο Πανιώνιος-Καλαμάτα
Φαβορί η Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του τροπαίου-Oι πιθανότητες των ομάδων
Εκτοξεύτηκαν τα χρέη ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, μειώθηκαν για ΑΕΛ και Απόλλωνα-Στη δημοσιότητα οι οφειλές των ομάδων