Στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Λάζαρος για ΑΕΛ

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος η επιστροφή!

Έπειτα από απουσία 10 μηνών, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός επιστρέφει τουλάχιστον στην 24άδα για το αυριανό κεκλεισμένων των θυρών ματς κόντρα στην ΑΕΛ και πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον αν θα είναι και στην 18άδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Επιπλέον, για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνεται σε αυτή ο Μάρκοβιτς, ενώ κανονικά είναι και ο Ποντένσε που ακόμα έχει ενοχλήσεις.

Εκτός επιλογών έμεινε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, όπως και οι... αναμενόμενοι, Γκιγέρμε, Βαλμπουενά και ο τιμωρημένος, Σεμέδο.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σα, Αλέν, Τζολάκης, Τοροσίδης, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Μπα, Μάρκοβιτς, Μεριά, Γκασπάρ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Ξενιτίδης, Καμαρά, Μπρούνο, Μπενζιά, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.
 
Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Ρίγη συγκίνησης στην OPAP Arena για το τελευταίο «αντίο» στον Χατζηχρήστο
AEK: Τελειώνει την υπόθεση Νίκολιτς και επισπεύδει τα μεταγραφικά ο Ριμπάλτα
Εθνική Ελλάδος: Τεστ κόντρα στη Σλοβακία μπροστά στο κοινό της Κρήτης
Οδήγησε την Τότεναμ στην κατάκτηση ενός μεγάλου τροπαίου και τελικά τον απέλυσαν
Ο Ολυμπιακός δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Όρτα-Συζητήσεις από μηδενική βάση
Πέθανε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος-Θλίψη στην ΑΕΚ
Η Μπράιτον δεν παίζει μόνη της για Κωστούλα-Στο κόλπο και δεύτερη ομάδα της Premier League
Κρούση Παναθηναϊκού στην Ίντερ για το ποσοστό του Βαγιαννίδη
Ενδιαφέρον και της Μπενφίκα για Μουζακίτη
Πλησιάζει στην Premier League ο Κωστούλας