Με τα… δεύτερα η Λίβερπουλ απέναντι στην ʼστον Βίλα

Η προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ αρχίζει σήμερα με την Άστον Βίλα να υποδέχεται σε νοκ άουτ αγώνα την Λίβερπουλ. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, οι Reds θα ήταν τεράστιο φαβορί για την πρόκριση, ωστόσο οι πρωταθλητές Ευρώπης θα παραταχθούν με τα… δεύτερα.

Κι αυτό γιατί η «κανονική» τους ομάδα θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη την Μοντερέι στο Κατάρ για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι στην αραβική χώρα, όπως και οι Άλισον, Φαν Ντάικ, Βαϊνάλντουμ, Μίλνερ, Κεϊτά, Φιρμίνο, Μανέ, Σαλάχ, Γκόμεζ, Αντριάν, Χέντερσον, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Λαλάνα, Λόνεργκαν, Σακίρι, Ρόμπερτσον, Οριγκί, Τζόουνς, Αλεξάντερ-Άρνολντ και Γουίλιαμς.

Στον πάγκο της Λίβερπουλ θα βρίσκεται ο Νιλ Κρίτσλι, προπονητής της U23, που ούτως ή άλλως θα είναι η ομάδα που ουσιαστικά θα παραταχθεί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 17/12
Άστον Βίλα-Λίβερπουλ 21:45

Τετάρτη 18/12
Όξφορντ-Μάντσεστερ Σίτι 21:45
Έβερτον-Λέστερ 21:45
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κόλτσεστερ 22:00
 
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Σέζνι: Θα αποφασίσει η σύζυγος μου αν θα μείνω στην Μπαρτσελόνα
Ραφίνια: Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε άλλη ομάδα
ΒΙΝΤΕΟ: Φίλαθλοι και παίκτες της Σέφιλντ τίμησαν τη μνήμη του Μπάλντοκ μετά την πρόκριση στον τελικό ανόδου
Παίζεται η επιστροφή του Ρονάλντο στην Σπόρτινγκ
Πάρτι χωρίς Κριστιάνο για την Αλ Νασρ-Ανέβαλε τη στέψη της Αλ Ιτιχάντ η Αλ Χιλάλ
Η Ρέιντζερς θέλει τον Ντάβιντε Αντσελότι
Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Φριμπόνγκ η Λίβερπουλ
Έξαλλος και στα αποδυτήρια ο Μαρινάκης, τα ξαναέβαλε με τον Νούνο Σάντο
Οριστικό deal Μπαρτσελόνα με Φλικ για νέο συμβόλαιο ως το 2027
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Κάρλο Αντσελότι