Ξεκαθαρίζει για το θέμα προπονητή ο ΑΠΟΕΛ και απαντά για τη συνέλευση της ΚΟΠ

Στα 4000 τέρματα που πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ στο θεσμό του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM, ενώ παράλληλα μίλησε και για τη συνέλευση της ΚΟΠ που θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

«Εμείς που είμαστε κοντά στην ομάδα είδαμε πως το 4000ο γκολ ήταν λίγο καταραμένο, αφού μείναμε στο μηδέν με Ομόνοια και Ολυμπιακό. Μιλάμε πάντα για 4000 γκολ σε αγώνες πρωταθλήματος. Χωρίς τις ανεπίσημες υποχρεώσεις του 1974. Είναι μια σημαντική επιτυχία, θα κάνουμε τη μελέτη μας για να δούμε το σύνολο των τερμάτων, σε Ευρώπη και κύπελλο. Το ΑΠΟΕΛ είναι σε ένα σημείο που σπάει τα ρεκόρ και πρέπει να τα έχουμε αυτά», ανέφερε αρχικά ο Νεκτάριος Πετεβίνος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Οι δύο… φευγάτοι και τα κέρδη στον Αρχάγγελο

Για το θέμα του προπονητή, ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, είπε «δεν είναι όμως η προτεραιότητα που υπήρχε τα τελευταία 24ωρα. Θα είναι πιο σημαντικό αυτή την εβδομάδα. Θέλουμε να κλείσει αυτό το θέμα, για να έχει την ευκαιρία στη διακοπή να γνωρίσει τους παίκτες, το ρόστερ, τουλάχιστον από τη θεωρητική του πλευρά έτσι ώστε να έρθει η πρακτική στο γήπεδο με προπονήσεις και στα παιχνίδια. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις στο τραπέζι, που ιεραρχικά τίθενται ως προτεραιότητα. Γίνεται το ξεκαθάρισμα για προπονητή. Είναι σε συνεννόηση ο κ. Τέτι με τη διοίκηση».

«Δεν μπορώ να ξέρω ποιο θα είναι το περιεχόμενο. Σαφώς και κάποια θέματα που έχει η ατζέντα θα έπρεπε να είναι από μόνα τους περιεχόμενο. Γενικότερα, πιστεύουμε πως το μεγαλύτερό μας πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει ένα κοινό μέτωπο με τις υπόλοιπες ομάδες. Δεν αντιλαμβανόμαστε ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο, αν δεν δούμε την αλήθεια στα μάτια. Θα συζητηθούν σημαντικά θέματα, όπως του κόσμου και των εγκαταστάσεων. Μεγάλο μέρος του κόσμου έφυγε από το γήπεδο και πάει στις καφετέριες. Πηγαίνοντας στο γήπεδο κόσμος, στα πλείστα γήπεδα ταλαιπωρείται. Άρα, πρέπει να του δώσεις κάτι παραπάνω από αυτό που παίρνει στις καφετέριες. Το να καταφέρεις να φέρεις τον κόσμο πίσω στο γήπεδο είναι ένα. Το ερώτημα όμως που προκύπτει είναι πώς είμαστε σε αυτή τη θέση να τον φέρουμε πίσω; Μπορούμε να φτάσουμε σε εκείνο το σημείο; Για αυτό λέω πως υπάρχουν από μόνα τους θέματα που μπορούν να απασχολήσουν την συνέλευση», κατέληξε ο Νεκτάριος Πετεβίνος για τη συνέλευση της ΚΟΠ που θα πραγματοποιηθεί σήμερα (17/12).
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ To αισιόδοξο μήνυμα του Σόουζα μετά το ιστορικό γκολ

Δειτε Επισης

Άνοιξε μέτωπο με την ΚΟΠ ο ΑΠΟΕΛ-Συγκρίνει την απόφαση για κόκκινη σε Ντράζιτς με φάση της Ομόνοιας
ΑΠΟΕΛ και Πάφος φορτσάρουν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς-Μοιρασμένες οι αποδόσεις στη Fonbet
Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικός αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΠΑΦΟΣ
Οθέλλος-Απόλλωνας ανοίγουν την αυλαία της Α΄φάσης του Κυπέλλου ποδοσφαίρου
Super Cup: ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς
Παρελθόν από την Καρμιώτισσα ο Σωφρόνης
Ορίστηκε από την ΚΟΠ η διαιτητική ομάδα του Super Cup
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Σίμος Ταραπουλούζης
Ξεσπά η Ομόνοια 29ης για την απόφαση της ΚΟΠ-«Θα μας δοθούν 150 εισιτήρια, μιλάμε για κεκλεισμένων»
Ζητά κατώτατο μισθό για ξένους ποδοσφαιριστές ο ΠΑΣΠ-Συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Μετανάστευσης