Το μήνυμα Κλοπ στους πιτσιρικάδες στο ημίχρονο με την ʼστον Βίλα

Η δεύτερη ομάδα της Λίβερπουλ διασύρθηκε με 5-0 από την Άστον Βίλα για τα προημιτελικά του Carabao Cup. Η βασική ομάδα των "κόκκινων" βρίσκεται στην Ντόχα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και έτσι η Λίβερπουλ αναγκάστηκε να παραταχθεί με ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής.

Η βραδιά ήταν δύσκολη για τους πιτσιρικάδες, αφού στο ημίχρονο ήταν πίσω με 4-0, με την ψυχολογία τους να είναι σε κακή κατάσταση. Έτσι ο Γιούργκεν Κλοπ αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να τους δώσει θάρρος ενόψει του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Γερμανός τεχνικός που παρακολούθησε το παιχνίδι έστειλε μήνυμα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές στην ανάπαυλα, κάτι που αποκάλυψε ο προπονητής της Κ-19 Νιλ Κρίτσλεϊ μετά το τέλος του αγώνα.

"Επικοινώνησε μαζί μας στο ημίχρονο. Μας είπε να συνεχίσουμε να παίζουμε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και να έχουμε θάρρος σε αυτό που κάνουμε. Είδε το παιχνίδι με όλο το staff και τους ποδοσφαιριστές. Ελπίζω πως είναι υπερήφανος από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε απόψε".

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Η Παρί συνέχισε από εκεί που το άφησε και μπήκε με το δεξί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να πάρει τη θέση της Λεόν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Μίλαν και Νάπολι «ψήνονται» για τον Νούνιες της Λίβερπουλ
Σεβίλλη: Οριστικό το deal με Αλμέιδα, στις αρχές της εβδομάδας φτάνει στην Ανδαλουσία
Γιόκερες: Μειώνεται το ενδιαφέρον της και αναζητά εναλλακτικές η Άρσεναλ
Τερ Στέγκεν: Συμφώνησε με την Γαλατάσαραϊ, όπως μετέδωσε η Fanatik
Στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας ο Γκατούζο
Αποχαιρέτησε την Εφές ο Μπάνκι: «Μεγάλη απογοήτευση, δεν πετύχαμε όσα ονειρευόμουν»
Έμειναν στο μηδέν στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων Αλ Αχλί και Ίντερ Μαϊάμι
Κατάθεση ψυχής από Μοράτα για τη μάχη με την κατάθλιψη-«Φοβόμουν μήπως αποκοιμηθώ και δεν ξυπνήσω»