Πώς έχουν τα δεδομένα με Τρισκόφσκι στην ΑΕΚ

Μέχρι την τελευταία στιγμή αναμένεται να περιμένουν τον Ιβάν Τρισκόφσκι στην ΑΕΚ, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να ρισκάρουν με τη συμμετοχή του. 
 
Ο εκπρόσωπος τύπου των Λαρνακέων, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για το ντέρμπι με την Ομόνοια αλλά και το θέμα του τεχνικού διευθυντή.
 
Οι δηλώσεις του:
«Είναι το τελευταίο παιχνίδι του 2019 και είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για μας. Είμαστε αναγκασμένοι να κυνηγήσουμε τους τρεις βαθμούς. Παιχνίδι με παιχνίδι, θα προσπαθούμε να βελτιώνουμε τη βαθμολογική μας θέση. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Παίζουμε με την Ομόνοια και έχουμε αποδείξει πως δίνουμε τα πάντα με όλους τους αντίπαλους για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Όλες οι ομάδες έχουν κίνητρα, όλες κουβαλάνε το άγχος και την πίεση. Είναι ένα ντέρμπι και τα ίδια ισχύουν και για την Ομόνοια. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι, να είμαστε αποτελεσματικοί και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Θα πάμε για να διεκδικήσουμε τους βαθμούς της νίκης. Το κάναμε ξανά σε γεμάτο ΓΣΠ και κόντρα στην Ομόνοια, αλλά και κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Μέσα από τη σκληρή δουλειά θα διορθώσουμε τις αδυναμίες μας για να βγάλουμε το καλύτερο μας πρόσωπο. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια, το κίνητρο έρχεται από μόνο του. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, να το αφιερώσουμε στον κόσμο και να κάνουμε καλές γιορτές».
 
Αν θα έχουν τη μαζική στήριξη του κόσμου: «Έχει δείξει ότι στις δύσκολες στιγμές ανταποκρίνεται».
 
Αν θα προλάβει ο Τρισκόφσκι: «Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει. Περιμένουμε τις επόμενες δύο προπονήσεις για να ξέρουμε».
 
Για το θέμα του τεχνικού διευθυντή: «Δεν έχουμε κάτι ανακοινώσιμο. Το ψάχνουμε, δεν έχουμε καταλήξει. Η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι της Κυριακής».

Δειτε Επισης

Αρχίζει η ημιτελική φάση του κυπέλλου Coca – Cola
Θλίψη στην Ομόνοια-Έφυγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχαλάκης Χριστοφή
Διθύραμβοι Μπεκάλι για Ηλία Χαραλάμπους-«Θα μείνει μαζί μου μέχρι να πεθάνω»
Φουντώνει η μάχη για πρωτάθλημα και Ευρώπη-Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος
Δημοσιεύτηκε το ντοκιμαντέρ της PAFOS FC-«Το ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε και θα κάνουμε πολύ περισσότερα»
Μπεργκ ενόψει Ομόνοιας: «Να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάμε στον τελικό»
Σημαντική νίκη για Ομόνοια Αραδίππου και αποφασιστικό βήμα παραμονής
Θρίλερ χωρίς νικητή-Υποβιβάζεται η Νέα Σαλαμίνα
Πήρε μετά από καιρό την νίκη η Καρμιώτισσα
Εκτοξεύτηκαν τα χρέη ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, μειώθηκαν για ΑΕΛ και Απόλλωνα-Στη δημοσιότητα οι οφειλές των ομάδων