Η πολυτέλεια του ΑΠΟΕΛ και το κίνητρο που δίνει ο νέος τεχνικός

Ένεση ψυχολογίας έδωσαν οι δύο συνεχόμενες νίκες μετά την αλλαγή προπονητή στον ΑΠΟΕΛ, με τους γαλαζοκίτρινους να ψάχνουν το τρίποντο στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ για να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν και να μπουν με καλή δυναμική στο δύσκολο δίμηνο που τους περιμένει. 
 
Εκτός για τους πρωταθλητές θα βρίσκεται σίγουρα ο Ντράγκαν Μιχαήλοβιτς ο οποίος είναι τιμωρημένος, ενώ επιστρέφουν οι Νικόλας Ιωάννου και Γιώργος Μερκής μετά που εξέτισαν τις ποινές τους.
 
Επιπλέον επιλογή για τον Λούκα Χατζηλούκα αποτελεί και ο Χρίστος Σιέλης, ο οποίος έδειξε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στον Εθνικό, ωστόσο θα θεωρηθεί έκπληξη αν βρεθεί στο αρχικό σχήμα κόντρα στη λεμεσιανή ομάδα, ειδικά μετά τις επιστροφές των παικτών στα μετόπισθεν.
 
Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψει ο Ούρος Μάτιτς, ο οποίος θεωρείται ζωτικής σημασίας για το δημιουργικό κομμάτι των πρωταθλητών και είναι κίνδυνος θάνατος στις στημένες φάσεις.
 
Το βάθος που έχουν οι πολυπρωταθλητές στο ρόστερ τους μπορεί να θεωρείται μεγάλη πολυτέλεια, έστω κι αν η ομάδα δεν έχει φτάσει στο 100% της απόδοσής της στο φετινό πρωτάθλημα. 
 
Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις για το θέμα του προπονητή, οι γαλαζοκίτρινοι ξεκαθάρισαν από την πρώτη στιγμή ότι δεν θα γίνουν βιαστικές κινήσεις για να βρεθεί ο εκλεκτός για τον πάγκο της ομάδας.
 
Ασχέτως με όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες, ο ΑΠΟΕΛ έχει προπονητή, τουλάχιστον μέχρι τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μετά την ΑΕΛ. 
 
Η διακοπή θα βοηθήσει τα μέγιστα αφού έρχεται γάντι σε συνδυασμό με την προσπάθεια εξεύρεσης του νέου κόουτς που θα οδηγήσει την ομάδα στην εκπλήρωση των στόχων της. 
 
Ο καινούργιος προπονητής που θα έρθει αποτελεί κίνητρο και για τους ποδοσφαιριστές, ειδικά εκείνους που επί εποχής Τόμας Ντολ δεν πήραν αρκετές ευκαιρίες ν' αποδείξουν τι αξίζουν.
 
Παράλληλα, η παραμονή του Λούκα Χατζηλούκα στον «Αρχάγγελο» μόνο θετικά μπορεί προσδώσει στον σύλλογο της Λευκωσίας, αφού πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά το DNA των γαλαζοκιτρίνων και έχει το πλεονέκτημα εδώ και μερικές εβδομάδες να προετοιμάσει το έδαφος για την άφιξη του νέου τεχνικού.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οι ενδεκάδες Οθέλλου και Απόλλωνα για τον αγώνα Κυπέλλου
Στον Άρη μέχρι το 2026 ο Μποάκι
Άνοιξε μέτωπο με την ΚΟΠ ο ΑΠΟΕΛ-Συγκρίνει την απόφαση για κόκκινη σε Ντράζιτς με φάση της Ομόνοιας
ΑΠΟΕΛ και Πάφος φορτσάρουν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς-Μοιρασμένες οι αποδόσεις στη Fonbet
Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικός αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΠΑΦΟΣ
Οθέλλος-Απόλλωνας ανοίγουν την αυλαία της Α΄φάσης του Κυπέλλου ποδοσφαίρου
Super Cup: ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς
Παρελθόν από την Καρμιώτισσα ο Σωφρόνης
Ορίστηκε από την ΚΟΠ η διαιτητική ομάδα του Super Cup
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Σίμος Ταραπουλούζης