Επιχείρηση διάσωσης 54χρονου, εγκλωβίστηκε στο φαράγγι του ʼβακα

Στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών διακομίσθηκε 54χρονος από την Λιθουανία μετά από τραυματισμό του κατά την περιδιάβαση του στο φαράγγι του Άβακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 54χρονος εξερευνούσε το φαράγγι χτες το απόγευμα, όταν σε κάποια  στιγμή γλίστρησε, έχασε την ισορροπία του και έπεσε με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα κνήμης.

Για την μεταφορά του στήθηκε επιχείρηση από πυροσβέστες και αστυνομικούς οι οποίοι βοήθησαν στην παραλαβή του 54χρονου από το πλήρωμα του ασθενοφόρου.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής και της μη πρόσβασης για οχήματα ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε μεγάλη απόσταση από τους διασώστες στο φορείο.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, ο 54χρονος  υπέστη κάταγμα κνήμης, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Στέλνουν τον Τάντιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι
H ομάδα που θέλει να προκαλέσει μεταγραφικό σεισμό με Νεϊμάρ
«Η Ιταλία έκανε τη σωστή επιλογή, δεν με εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη»
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Σε εμπόλεμη κατάσταση ο ΠΑΟΚ-Θέλει να απαντήσει στον αιφνιδιασμό με μεταγραφές ο Σαββίδης
«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»