Δείχνει τον δρόμο στην επίθεση το βλαστάρι της Ομόνοιας

Πρωτοχρονιά στην κορυφή ετοιμάζεται να κάνει μετά από δέκα χρόνια η Ομόνοια, γεγονός που σκορπά ενθουσιασμό στους φίλους των πρασίνων, που βλέπουν την ομάδα τους να πρωταγωνιστεί και να δείχνει συνέπεια με την ολοκλήρωση του α’ γύρου του πρωταθλήματος.
 
Το μεγαλύτερο κέρδος του ματς κόντρα στην ΑΕΚ δεν ήταν μόνο βαθμολογικό. Κι αυτό, γιατί το τριφύλλι είδε τον Ανδρόνικο Κακουλλή, έναν ποδοσφαιριστή που αναδείχθηκε μέσα από την ακαδημία του, να κάνει… παπάδες στο ντέρμπι κόντρα στους Λαρνακείς.
 
Η επιμονή του Χένινγκ Μπεργκ να επιλέξει τον νεαρό παίκτη απέδωσε καρπούς και μπορεί να νιώθει ότι έχει δικαιωθεί για την εμπιστοσύνη που του έδειξε. Ο Νορβηγός κόουτς, με την επιλογή του να τον ενσωματώσει σταδιακά στην ομάδα ρίχνοντάς τον ως αλλαγή στα υπόλοιπα παιχνίδια, τον προετοίμασε με τον κατάλληλο τρόπο για να πάρει φανέλα βασικού.
 
Ο νεαρός ήταν μέσα στις πιο επικίνδυνες φάσεις που δημιούργησαν οι πράσινοι μπροστά από την εστία του Τόνιο. Σκόραρε ένα γκολ, δημιούργησε έμμεσα το άλλο με το ψαλιδάκι του και έκανε το ιδανικότερο ντεμπούτο με τη φανέλα της Ομόνοιας.
 
Η διεισδυτικότητα και η ταχύτητά του τον έκαναν να ξεχωρίζει, ενώ με λίγη περισσότερη τύχη και συγκέντρωση θα μπορούσε να είχε σκοράρει και δεύτερο γκολ, αφού η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.
 
Είναι άκρως σημαντικό για έναν επιθετικό να ξέρει που να στέκεται και να βρίσκεται στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή ώστε να διατηρεί στενή επαφή με τα δίκτυα. Πρόσφατα επιβραβεύτηκε και με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024, με τους πράσινους να δείχνουν ότι πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του ανερχόμενου αστεριού τους.
 
Σίγουρα στο πράσινο στρατόπεδο άρχισαν να σκέφτονται ότι κτύπησαν φλέβα χρυσού με τον Κακουλλή, ο οποίος είναι ξεκάθαρο ότι αποτελεί τη δεύτερη επιλογή του Μπεργκ πίσω από τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε