Η απίστευτη περσινή συγκομιδή και το φετινό τρένο

Είναι κοινός αποδεκτό πως η Ομόνοια επέστρεψε. Οι πράσινοι, φρόντισαν μέσα σε ένα εξάμηνο μέσα να στείλουν το μήνυμα της επιστροφής σε πρωταγωνιστικούς στόχους.

Πλέον οι πάντες στο Ηλίας Πούλλος εμπνέουν ασφάλεια στον κόσμο της Ομόνοιας και αυτό είναι το πιο σημαντικό απ΄όλα αφού κάτι τέτοιο πάει αρκετός καιρό να συμβεί. Συν της άλλης, η κορυφή βάφτηκε πράσινοι έστω τα Χριστούγεννα μετά από έντεκα ολόκληρα χρόνια.

Αυτό το κλίμα ευφορίας στο πράσινο στρατόπεδο είναι αυτό που κάνει όλους να χαμογελούν και να περιμένουν όλο και περισσότερα από την ομάδα της Λευκωσίας.

Τη περσινή τραγική χρονιά η Ομόνοια, έκλεισε το πρωτάθλημα με συγκομιδή 36 βαθμούς. Ένα απίστευτα αρνητικό πρόσημο για την ιστορία της Ομόνοιας. Μια χρονιά, γεμάτη απογοήτευση, προβλήματα και μουρμούρα φυσικά δικαιολογημένη.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Η Ομόνοια σε αυτό το πρώτο γύρο του πρωταθλήματος έχει καταφέρει α μαζέψει 31 πόντους και να βρίσκεται στη πρώτη θέση. Βρίσκεται ήδη στο -5 όσο αφορά τη περσινή συγκομιδή αλλά με πολύ περισσότερες ελπίδες.

Σαφώς και δεν είναι κάτι που τιμά τους πράσινους, ειδικά το περσινό πρωτάθλημα αλλά η δουλειά που γίνεται μέσα στο Ηλίας Πούλλος, βγαίνει προς τα έξω και με τον καλύτερο τρόπο. Η Ομόνοια, μετά από αρκετό καιρό, βγάζει υγεία στο σύνολο της και αυτό είναι κάτι που βοηθά ολόκληρη την ομάδα, όσο το τεχνικό επιτελείο όσο και τους ποδοσφαιριστές.

Όσο και να μην θέλουν να το παραδεχτούν αρκετοί, στο πίσω μέρος του εγκεφάλου τους είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος  ή αν όχι ενός κυπέλλου. Με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου και μερικές  καλές προσθήκες η Ομόνοια θα είναι σίγουρα σε θέση να διεκδικήσει μέχρι τέλους μια διάκριση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Στο παρά πέντε πυροδοτεί τη βόμβα Γιόβετιτς η Ομόνοια-Το πλούσιο βιογραφικό του ποδοσφαιριστή
Δύο αγώνες για την πρεμιέρα της 5ης αγωνιστικής
Έντονη δυσαρέσκεια ΔΣ ΑΕΛ για απόφαση Αθλητικού Δικαστή-«Είναι ξεκάθαρα προβληματική και λανθασμένη»
Καίει την ΑΕΛ η απόφαση Βρυωνίδη για το ντέρμπι-Απορρίπτει τα περί πολιτικών παρεμβάσεων
Μοίρασε πρόστιμα και αποκλεισμούς ο Αθλητικός Δικαστής
Απαντά στην Πάφο ο ΑΠΟΕΛ-«Προσπάθεια να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο ΑΠΟΕΛ ευνοήθηκε»
Στον Απόλλωνα οι τρεις βαθμοί του ντέρμπι-Επέβαλε ποινές κεκλεισμένων ο Βρυωνίδης
Φωνάζει για τη διαιτησία του Super Cup η Πάφος-Ζητά ξένους διαιτητές
Πυροδότησε βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Ανακοίνωσε καταρχήν συμφωνία
Δεν ικανοποίησε τον Μπέλετς η εμφάνιση ΑΠΟΕΛ στο Super Cup-«Δεν ήμασταν τόσο καλοί»