H αποκάλυψη του Κλοπ για την συνομιλία με τον άσφαιρο Φιρμίνο

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο έφτασε τα 4 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια του με την Λίβερπουλ και ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε τον πρόσφατο διάλογο που είχαν όταν ο Βραζιλιάνος διένυε περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Νικητήριο γκολ στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με την Μοντερέι, χρυσό γκολ στον τελικό απέναντι στην Φλαμένγκο και δύο γκολ στο επιβλητικό 4-0 στην έδρα της Λέστερ συνθέτουν το τρομερό κρεσέντο του Ρομπέρτο Φιρμίνο με την Λίβερπουλ το τελευταίο 10ήμερο και όλα δείχνουν πως ο Βραζιλιάνος έχει αφήσει πίσω του την περίοδο γκίνιας και αφλογιστίας.

Τότε που είχε φτάσει στο σημείο να μετράει μόλις ένα γκολ σε 16 παιχνίδια του με την κόκκινη φανέλα και να καταλήγει να ζητάει συμβουλές από τον Γιούργκεν Κλοπ μέσω τετ α τετ των δύο ανδρών, με τον Γερμανό τεχνικό να αποκαλύπτει με δηλώσεις του πως εκείνος δεν έπαψε ποτέ να στηρίζει τον παίκτη του.

"Οι δημοσιογράφοι μου είπαν ότι είχε να σκοράρει καιρό, όμως το θέμα με τον Μπόμπι είναι πως δεν έχω στο μυαλό μου το σκοράρισμα. Σκέφτομαι πόσο σημαντικός είναι, οπότε είχαμε μία μικρή κουβέντα και του τα είπα.

Για πρώτη φορά ήταν λίγο ανήσυχος για το γεγονός πως δεν είχε σκοράρει για τόσα πολλά ματς και του είπα πως δεν με ενδιέφεραν τα νούμερα.

Είναι ο συνδετικός κρίκος της ομάδας μας, είναι τόσο σημαντικός για μας. Είναι ο μοναδικός που μπορεί να παίξει τη θέση του σέντερ φορ και παίζει τη θέση με πολύ ξεχωριστό τρόπο", τόνισε ο τεχνικός των κόκκινων, και συμπλήρωσε:

"Δεν χρειάζεται να έρχεται για αγκαλιά για κάθε γκολ, όμως αυτή τη φορά υπήρχε λόγος. Από τη στιγμή που ήμουν ήρεμος και τον άφηνα στα ματς χωρίς να σκέφτομαι πως δεν σκόραρε, είχε στο μυαλό του να με ευχαριστήσει".

Σημειώνεται πως με το 4-0 στην έδρα της Λέστερ, η Λίβερπουλ έμεινε αήττητη για 35ο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος και πλησιάζει το απόλυτο ρεκόρ της Άρσεναλ που έμεινε για 49 σερί ματς χωρίς ήττα από τον Μάιο του 2003 μέχρι τον Οκτώβριο του 2004.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Στο στόχαστρο τριών ομάδων της Premier League o Γκαρνάτσο
Ο Μουρίνιο συμφώνησε με τον Γουόκερ
Μάχη Μίλαν και Νάπολι για τα μάτια του Νούνιες-Οι οικονομικές απαιτήσεις της Λίβερπουλ
Στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση 14 μέλη της Σαλερνιτάνα
Πάτησε γκάζι η Γαλατασαράι και μετά τον Σανέ, θέλει Γκουντογκάν και Τσαλχάνογλου
BINTEO: Συνελήφθη ποδοσφαιριστής της για απόπειρα δολοφονίας
Καμπανάκι από τη FIFPro-«Αφήστε τους παίκτες να ξεκουραστούν»
Η ανελέητη Μπάγερν σκόρπισε την Όκλαντ στους... δέκα ανέμους
Η Παρί συνέχισε από εκεί που το άφησε και μπήκε με το δεξί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να πάρει τη θέση της Λεόν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων