Οι μεταγραφικές αναζητήσεις και οι πιθανές... εκπλήξεις στην Ομόνοια

Η Ομόνοια κλείνει το 2019 στην κορυφή της βαθμολογίας και ο στόχος όλων στο πράσινο στρατόπεδο είναι αυτό να διατηρηθεί ακέραιο και να συνεχιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν.

Για να γίνει αυτό κατορθωτό, απαιτείται η ποιοτική ενίσχυση στην μεταγραφική περίοδο, η οποία επίσημα μπαίνει σε λίγες μέρες. Οι αρμόδιοι έχουν ήδη οριοθετήσει το πλάνο, στο οποίο θα κινηθούν και αυτό που μένει είναι η έγκαιρη τήρηση του πλάνου.

Σχεδόν σίγουρη είναι η αποχώρηση του Χεν Εζρά από το ρόστερ, με τον Ισραηλινό τεχνικό να προσελκύει το ενδιαφέρον ομάδων από την πατρίδα του. Ο ίδιος ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν, όμως από ένα σημείο και μετά, ο Χένινγκ Μπεργκ δεν τον εμπιστευόταν με μια θέση στο ρόστερ και ως εκ τούτου, η αποχώρηση του μοιάζει ως αναπόφευκτη.

Η πρόθεση των διοικούντων είναι να αποκτηθεί ένας ακραίος μεσοεπιθετικός πολύ υψηλού επιπέδου, με σαφή τον στόχο της ποιοτικής αναβάθμισης του ρόστερ στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Είναι σχεδόν σίγουρο πως θα γίνει η οικονομική υπέρβαση από τη διοίκηση Παπασταύρου για το συγκεκριμένο θέμα.

Θα αποκτηθεί επίσης και ένας δεύτερος τερματοφύλακας, ως εναλλακτική λύση του Φαμπιάνο. Επιπρόσθετα, δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και άλλος ποδοσφαιριστής, καταλόγου Α’. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ποιος ποδοσφαιριστής, πέραν από τον Εζρά, θα αποχωρήσει από το ρόστερ.

Όπως όλα δείχνουν, οι εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι της Ομόνοιας δεν θα αργήσουν να οριστικοποιηθούν και το ζητούμενο είναι η ομάδα να βγει πιο ενισχυμένη, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Έντονη δυσαρέσκεια ΔΣ ΑΕΛ για απόφαση Αθλητικού Δικαστή-«Είναι ξεκάθαρα προβληματική και λανθασμένη»
Καίει την ΑΕΛ η απόφαση Βρυωνίδη για το ντέρμπι-Απορρίπτει τα περί πολιτικών παρεμβάσεων
Μοίρασε πρόστιμα και αποκλεισμούς ο Αθλητικός Δικαστής
Απαντά στην Πάφο ο ΑΠΟΕΛ-«Προσπάθεια να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο ΑΠΟΕΛ ευνοήθηκε»
Στον Απόλλωνα οι τρεις βαθμοί του ντέρμπι-Επέβαλε ποινές κεκλεισμένων ο Βρυωνίδης
Φωνάζει για τη διαιτησία του Super Cup η Πάφος-Ζητά ξένους διαιτητές
Πυροδότησε βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Ανακοίνωσε καταρχήν συμφωνία
Δεν ικανοποίησε τον Μπέλετς η εμφάνιση ΑΠΟΕΛ στο Super Cup-«Δεν ήμασταν τόσο καλοί»
Άλλος ένας τίτλος για τον ΑΠΟΕΛ-Κέρδισε την Πάφο και κατέκτησε το Super Cup
Ενδεχομένως αύριο η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για το Απόλλων-ΑΕΛ, που δεν άρχισε ποτέ