Ραϊόλα για τη μεταγραφή του Χάαλαντ: Δεν ήταν οικονομικό το θέμα

Δεν στάθηκαν εμπόδιο τα χρήματα στη μετακίνηση του Χάαλαντ στη Γιουνάιτεντ, όπως υποστηρίζει ο Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος διέψευσε ότι οι οικονομικές απαιτήσεις του ίδιου προκάλεσαν πρόβλημα.
 
Δεν σκέφτηκε με κριτήριο την… τσέπη του ο Έρλινγκ Χάαλαντ κατά τη διάρκεια της απόφασής του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όπως υποστήριξε ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, ο Νορβηγός επιθετικός –εν αντιθέσει με τα όσα ακούγονται- προτίμησε την Μπορούσια Ντόρτμουντ έναντι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία παρουσιαζόταν ως το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του, επειδή θεώρησε ότι το γερμανικό κλαμπ αποτελεί το κατάλληλο επαγγελματικό βήμα.

«Η ομάδα, η οποία είχε την πιο άμεση επαφή μαζί του ήταν η Γιουνάιτεντ. Μίλησε μαζί του πιο πολύ από όλες τις υπόλοιπες. Ο οποιοσδήποτε είχε την ευκαιρία να μιλήσει κατ’ ιδίαν μαζί του. Το αφήσαμε να συμβεί, από τη στιγμή μάλιστα που γνώριζε τον Όλε (σ.σ. Γκούναρ Σόλσκιερ). Ξεκάθαρα, ένιωσε ότι τη συγκεκριμένη στιγμή, η μετακίνησή του στη Γιουνάιτεντ δεν θα ήταν το κατάλληλο βήμα στην καριέρα του. Δεν υπάρχει κάτι προσωπικό με την ομάδα ή τον Όλε.

Επέλεξε την Ντόρτμουντ από τα άλλα κλαμπ και είμαι πολύ χαρούμενος, επειδή πηγαίνει στο κλαμπ που ήθελε και το οποίο είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνον. Εάν ήθελε να πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα ήμουν υποχρεωμένος να τον πάω εκεί. Η προσφορά της Γιουνάιτεντ ήταν καλή. Δεν ήταν οικονομικό το θέμα. Απλώς ο παίκτης προτίμησε την Μπορούσια γι’ αυτό το στάδιο της καριέρας του», τόνισε χαρακτηριστικά στην «Telegraph» ο γνωστός ατζέντης.

Την ίδια στιγμή, ο Μίνο Ραϊόλα διέψευσε ότι οι οικονομικές απαιτήσεις του ίδιου ήταν αυτές που στάθηκαν εμπόδιο στη μετακίνηση του πελάτη του στους «κόκκινους διάβολους».

«Δεν γνωρίζω εάν αυτό το επικοινωνούν από τη Γιουνάιτεντ. Εάν όντως το κάνουν, τότε καλύπτουν την απώλειά τους και το βρίσκω παράξενο και απογοητευτικό. Δεν υπήρξε κάποια κόντρα μεταξύ εμένα και του Εντ Γούντγουορντ (σ.σ. εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας του Μάντσεστερ). Ήταν μία τυπική διαπραγμάτευση και ο παίκτης επέλεξε ένα διαφορετικό "μονοπάτι". Εάν θέλουν να κατηγορήσουν κάποιον, ας κατηγορήσουν εμένα. Όμως, ο παίκτης είναι ευτυχισμένος», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Χάαλαντ.
 
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Στο στόχαστρο τριών ομάδων της Premier League o Γκαρνάτσο
Μάχη Μίλαν και Νάπολι για τα μάτια του Νούνιες-Οι οικονομικές απαιτήσεις της Λίβερπουλ
Στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση 14 μέλη της Σαλερνιτάνα
Πάτησε γκάζι η Γαλατασαράι και μετά τον Σανέ, θέλει Γκουντογκάν και Τσαλχάνογλου
BINTEO: Συνελήφθη ποδοσφαιριστής της για απόπειρα δολοφονίας
Καμπανάκι από τη FIFPro-«Αφήστε τους παίκτες να ξεκουραστούν»
Η ανελέητη Μπάγερν σκόρπισε την Όκλαντ στους... δέκα ανέμους
Η Παρί συνέχισε από εκεί που το άφησε και μπήκε με το δεξί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να πάρει τη θέση της Λεόν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Μίλαν και Νάπολι «ψήνονται» για τον Νούνιες της Λίβερπουλ