Οι στρατιώτες του Μπεργκ μπορεί να μην νίκησαν αλλά κέρδισαν

Αντάξιοι των προσδοκιών τους φάνηκαν στο ντέρμπι αιωνίων οι στρατιώτες του Χένινγκ Μπεργκ και δικαίως κράτησαν την Ομόνοια, με τη συμπλήρωση του πρώτου γύρου, στο δεύτερο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα, με 22 βαθμούς.
 
Έπειτα από 11 παιχνίδια που έδωσε το τριφύλλι, έχει απολογισμό έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα, έχοντας συγκομιδή βαθμών 22, με αρκετή διαφορά από την περσινή σεζόν την οποία είχε 13 βαθμούς.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Όποιος και να συλληφθεί, η κάρτα φιλάθλου έχει αποτύχει

Χωρίς αμφιβολία τέτοιο καιρό στην περσινή χρονιά, η Ομόνοια διένυε μια από τις χειρότερες τις σεζόν. Φέτος ωστόσο, το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ, δείχνει να έχει χαρακτήρα, πλάνο και ομαδικότητα.

Το τριφύλλι παραμένει αήττητο στα ντέρμπι που έδωσε και κυρίως στο παιχνίδι κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο έδειξε να έχει αυτοπεποίθηση, αφού βοήθησε η ώθηση του κόσμου στις εξέδρες που ήταν εκεί και στήριξε την προσπάθεια του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Ξανά στην επιφάνεια το θέμα ξένων διαιτητών
 
Μπορεί να μη γεύτηκε τη νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η Ομόνοια, ωστόσο κέρδισε τον κόσμο της και απέδειξε για ακόμη ένα ματς πως δεν θα αποτελέσει εύκολος αντίπαλος για κανέναν.

Οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να αποκτούν χημεία μεταξύ τους και ομαδικότητα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, το γεγονός ότι ο Νορβηγός κόουτς διατήρησε τους ίδιους ποδοσφαιριστές για αρκετά παιχνίδια στο αρχικό σχήμα.

Η πολύ καλή αμυντική λειτουργία των Μαυρία, Λέσιακς, Λούφτερ και Λανγκ, είναι εμφανές, καθώς οι πράσινοι την περσινή σεζόν μέχρι την 11η στροφή είχαν δεχθεί 13 τέρματα, ενώ φέτος παραβιάστηκε η πράσινη εστία μόλις έξι φορές.
 
Η πιο πάνω τετράδα διατηρήθηκε σε όλους τους αγώνες, εκτός από την πρώτη αγωνιστική που στο δεξί άκρο της άμυνας αγωνίστηκε ο Περέιρα, αλλά και στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ που στο δεξί άκρο κλήθηκε να καλύψει ο Χούμποτσαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»
Διαφωνεί με την κορυφαία ενδεκάδα ο Μπεν-«Πώς γίνεται να μην επελέγησαν Μαρκίνιος, Μπέλετς και Εντονγκαλά;»