Επιτέλους νίκη για την Πάφο με χρυσοκέφαλο Αραγιούρι

Νίκη μετά από αρκετό καιρό για την Πάφο που νίκησε την Νέα Σαλαμίνα μέσα στο Στέλιος Κυριακίδης με 1-0 και ανέβηκε στους 12 βαθμούς και στην 8η θέση.
 
Το νικητήριο τέρμα για την Παφιακή ομάδα σκόραρε ο Αραγιούρι στο 58' της αναμέτρησης, παίρνοντας τρίποντο μετά από δυο μήνες. 
 
Από την σειρά της η Νέα Σααμίνα, για ακόμη ένα παιχνίδι κυμάνθηκε στη μετριότητα και δέχτηκε ακόμη μια μετά και το Τσίρειο.
 
A’ ημίχρονο

Ένα πρώτο ημίχρονο που δεν είχε αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες με την Πάφο να είναι η ομάδα που ήταν περισσότερο κινητική. Οι ποδοσφαιριστές των γαλάζιων της Πάφου, είχαν την κατοχή της μπάλας και έλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα. Η Νέα Σαλαμίνα από την πλευρά της αρκέστηκε σε μερικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της αλλά χωρίς και αυτή να γίνει απειλητική μπροστά από την εστία του Ρούτκο.

Β’ημίχρονο

Στην επανάληψη, η Πάφος μπήκε αποφασισμένη να παίξει μπάλα και να πάρει το παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές του Στιλ, φάνηκαν να το ήθελαν πολύ περισσότερο σε αντίθεση με τη Νέα Σαλαμίνα που για ακόμη ένα παιχνίδι προβλημάτισε. Το χρυσό τέρμα για την ομάδα της Πάφου πέτυχε στο 58’ της αναμέτρησης. Μετά από κόρνερ του Πάντσεον, ο Αραγιούρι έκανε τη σκαστή κεφαλιά, με την μπάλα βρίσκει στο δεξί δοκάρι του Βεσελόφσκι και να καταλίγει στα δίχτυα. Στη συνέχεια του αγώνα η Νέα Σαλαμίνα, προσπάθησε να αντιδράσει και να φέρει το ματς στα ίσα. Η Πάφος, βρήκε μερικές ευκαιρίες για να σκοτώσει το παιχνίδι χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Πάφος: Ρούτκο, Αντωνίου, Σιρόκ, Νέμετς, Πάντσεον, Βαλεριάνος, Παναγιώτου, Φυλακτού(25′ Μπεσάρα), Πανός (Γουίλιμς 86’), Αραγιούρι, Βα (Κωνσταντίνου 89’)

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Φουστάρ, Μαριάνοβιτς, Κίνγκσλεϊ, Σαν Ρομάν(57′ Σιαθάς), Κωστή(71′ Ρέινολντς), Λαμπότ, Χριστοφόρου, Τινστέλ (Σίμπσον 84’), Κορέια, Ελουντού

Κίτρινες: Σιρόκ, Φυλιώτης (3η), Βα, Πάντσεον, Νέμετς / Τισντέλ

Κόκκινες: / Χριστοφόρου(2η κίτρινη)
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν