«Τόσα χρόνια πρώτη φορά συμβαίνει στον ΑΠΟΕΛ, αντιλαμβάνεστε είναι σοβαρό»

Μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (27/2) αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση για τον Εμίλιο Ενσούε στον ΑΠΟΕΛ. Αυτό αποκάλυψε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» στο ΡΙΚ.

Ο αμυντικός από την Ισημερινή Γουινέα ως γνωστόν υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων τόνισε επίσης τη σημαντικότητα της νίκης στο ντέρμπι απέναντι στον Απόλλωνα στο Τσίρειο στάδιο, η οποία έφερε τους πρωταθλητές στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος Cyta. 

Αναλυτικά:

Για τη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Απόλλωνα: «Είναι πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα κυρίως για τον προπονητή για να διατηρήσει αυτό που έγινε όσον αφορά την βαθμολογία. Προσπαθήσαμε να το αφήσουμε εκτός ομάδας. Ήρθε η απόφαση του εφετείου και δώσαμε ένα σύνθημα που δεν ήταν άλλο από το να πάμε να καθαρίσουμε και αποκαταστήσουμε το θέμα της κορυφής. Μπήκαμε στο παιχνίδι και δείξαμε ότι θέλαμε να κερδίσουμε. Ακόμα και στο τέρμα της ισοφάρισης οι ποδοσφαιριστές μας έτρεξαν να πάρουν την μπάλα για να την στήσουν στη σέντρα που αυτό φανερώνει το πόσο ήθελαν το παιχνίδι. Ήταν μια γλυκιά νίκη. Στο τέλος της ημέρας ήταν μια απλή νίκη.»

Για τον Ενσούε: «Τα τελευταία χρόνια που βρίσκομαι εδώ αλλά και όσα χρόνια θυμάμαι δεν έγινε κάτι τέτοιο στον ΑΠΟΕΛ. Είναι σοβαρό το θέμα. Αντιλαμβανόμαστε ότι ο κόσμος ανησυχεί. Το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας έχει διεκπεραιωθεί, αλλά θα πρέπει να ακούσουμε και την πλευρά του παίκτη. Μέχρι την επόμενη Τετάρτη (27/2) θα έχουμε απόφαση για το θέμα του ποδοσφαιριστή».

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Ξεψαχνίζουν βιογραφικά στον ΑΠΟΕΛ-Καθοριστικό το μπάτζετ για τις μεταγραφές
Πραστίτης: Είμαστε η Ανόρθωση, ερχόμαστε από την Αμμόχωστο και με τέτοιον κόσμο δεν μας λυγίζει κανένα εμπόδιο
Η απάντηση Πελεκάνου στην Ανδρούλα-«Μην ανησυχείτε, σύντομα θα είναι ανακαινισμένο με τεράστια ελληνική σημαία»
Επανήλθε η Ανδρούλα για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Θα ξεκινούσε ανακαίνιση, δεν μας καθόρισαν τον Ιούνιο ποιου έτους»
Κωνσταντίνου: Η παρουσία του κόσμου στην πρώτη μου προπόνηση μου έβαλε 100 κιλά βάρος στην πλάτη»
Έβαλε στο μάτι και τον Σαρφό η ΕΝΥ Ύψωνα
Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ ο Γαλανόπουλος
Στην Κροατία ο Ίβουσιτς, πόζαρε με το κασκόλ της Χάιντουκ-Περνά ιατρικά και υπογράφει τετραετές συμβόλαιο
Στις 17 Ιουλίου η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος-Πρώτο παιχνίδι στις 23 Αυγούστου