Στην Κύπρο οι Ρώσοι, συνάντηση με Ανόρθωση!

Το «αγκάθι» Όρενμπουργκ αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά τις επόμενες μέρες στην Ανόρθωση.
 
Οι προσπάθειες εξεύρεσης λύσης στο μεγάλο αυτό πρόβλημα συνεχίζονται με αμείωτη ένταση υπό τις οδηγίες του νέου προέδρου της εταιρίας, Μιχάλη Χατζιηπαντέλα.
 
Πληροφορίες της omada.com.cy αναφέρουν ότι την ερχόμενη βδομάδα εκπρόσωποι της Όρενμπουργκ θα «κατέβουν» στην Κύπρο για οριστικό ξεκαθάρισμα της όλης υπόθεσης με τις οφειλές της «Μεγάλης Κυρίας» να ξεπερνούν τις 600 χιλιάδες ευρώ προς τη ρωσική ομάδα.
 
Η διοίκηση Χατζηπαντέλα συνεχίζει τις επαφές σε μια προσπάθεια να εξευρευθούν χρήματα όχι μόνο για το θέμα Όρενμπουργκ αλλά και γι' άλλα τα οποία εμπίπτουν στα κριτήρια Μαρτίου.
 
Την ίδια ώρα ο ο Ολλανδός τεχνικός, Γιούργκεν Στρέπελ θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας σίγουρα και την επόμενη αγωνιστική, παρά τις νέες απώλειες στο πρωτάθλημα χθες στο ματς με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.
 
Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση